Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Έβαλε στην γυναίκα του εσώρουχο με δόνηση και πήγαν στο σούπερ μάρκετ - Δεν φαντάζεστε τι έγινε

Απίστευτο!

1 Ιανουαρίου 2021 16:03
Έβαλε στην γυναίκα του εσώρουχο με δόνηση και πήγαν στο σούπερ μάρκετ - Δεν φαντάζεστε τι έγινε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο συγκεκριμένος τύπος είχε γίνει viral πριν από μήνες, όταν και αγόρασε στην γυναίκα του ένα εσώρουχο με ενσωματωμένο δονητή. Όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος που κέρδισε τα views…

Ήταν το γεγονός οτι την έβαλε να το φορέσει και να οδηγήσει το αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα την μητέρα του. Πλέον, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Τι έκανε; Την πήγε στο σούπερ μάρκετ και ιδού τα όσα έγιναν εκεί…

Παράλληλα δείτε και τον δονητή Rabbit που ερεθίζει ταυτόχρονα δύο σημεία και είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον ερωτικό παιχνίδι για γυναίκες

Απολαύστε τα βίντεο που ακολουθούν:

Απίστευτο: Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας αν σταματήσετε να φοράτε εσώρουχο

Για πολλούς η χρήση εσώρουχων είναι μια ρουτίνα που μοιάζει σχεδόν με την αναπνοή και η σκέψη χωρίς αυτά μπορεί να φαίνεται περίεργη.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε περισσότερα οφέλη στο σώμα σας όταν αποφασίσετε να σταματήσετε να τα φοράτε. Παράλληλα δείτε και πως ο καιρός μπορει να επηρεάσει το σώμα μας!

Θα είστε λιγότερο επιρρεπείς σε παλινδρόμηση οξέων

Σφιχτά ρούχα, όπως τα εσώρουχα, μπορούν να σπρώξουν την κοιλιά σας προς τα πάνω, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πίεση στο στομάχι σας και να προκαλέσει παλινδρόμηση οξέων, με αποτέλεσμα την καούρα.

Παρόλο που αυτό το πρόβλημα υγείας είναι κοινό στους ενήλικες 20-30 ετών, η απαλλαγή από τα εσώρουχά σας μπορεί να μειώσει την πιθανότητα παλινδρόμησης.

Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα μας αν σταματήσουμε να φοράμε εσώρουχο

Δεν θα παθαίνετε συχνά μυκητιακές μολύνσεις

Επειδή το βαμβάκι διατηρεί την υγρασία και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μυκήτων, η απόφαση να μην φορέσετε εσώρουχα μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές μολύνσεων.

Θα νιώσετε πιο άνετα και θα μειώσει τις οσμές

Οι περισσότεροι έχουν βιώσει εφίδρωση στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτή η υγρασία παγιδεύεται στα εσώρουχά σας και μπορεί να αυξήσει τις οσμές.

Το να μην φοράτε εσώρουχο θα αφήσει τον ιδρώτα να εξατμιστεί, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους ερεθισμούς και δυσάρεστες οσμές.

Η ζώνη μπικίνι σας θα είναι πιο προστατευμένη

Η ευαίσθητη περιοχή σας αποτελείται από ευαίσθητους ιστούς, παρόμοιους με των χειλιών σας. Τα εσώρουχα που κατασκευάζονται από τεχνητά υλικά και αυτά που είναι σφιχτά μπορούν να ερεθίσουν, να τραυματίσουν και να δημιουργήσουν μόλυνση στην περιοχή σας.

Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να την βλάψει. Το να μην φοράτε εσώρουχα και μόνο χαλαρά ρούχα μπορεί να μειώσει και σε ορισμένες περιπτώσεις να εξαλείψει εντελώς τις πιθανότητες ερεθισμών.

Η ευαίσθητη περιοχή σας θα είναι λιγότερο επιρρεπής σε ερεθισμούς και αλλεργίες

Επειδή πολλά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων των εσωρούχων, περιέχουν τεχνητά υφάσματα, χρώματα και χημικές ουσίες, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν αλλεργική αντίδραση.

Αυτή η αντίδραση μπορεί να εκδηλωθεί ως ερεθισμός, φουσκάλες, εξανθήματα και εξογκώματα. Σε αυτήν την περίπτωση, κανένα εσώρουχο σημαίνει λιγότερα ρούχα που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν

Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, οι οποίοι μπορούν επίσης να μειώσουν τις πιθανότητες ερεθισμού και τραυματισμού.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει λιγότερη μόλυνση και κνησμό. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση υγιούς αναπαραγωγικού συστήματος.

Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν σταματήσετε να φοράτε εσώρουχο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share