Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Cosmote: Δυο φοβερές εκπλήξεις για τους συνδρομητές της

Νέες σειρές στο Cosmote TV

26 Μαΐου 2021 09:50
comote-dyo-foveres-eklipseis-gia-tous-syndromites-ths
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δωρεάν απεριόριστα data για όλα τα Σαββατοκύριακα από τις 22/5, έως και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6), προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της, για να επικοινωνούν και να ψυχαγωγούνται ξέγνοιαστα από όπου και αν βρίσκονται.

Όλοι οι συνδρομητές κινητής, οικιακοί και εταιρικοί (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP), μπορούν να ενεργοποιούν την δωρεάν προσφορά για κάθε Σαββατοκύριακο, μπαίνοντας από το κινητό τους στα applications My COSMOTE και WHAT’S UP και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες των δικτύων COSMOTE 4G και COSMOTE 5G. Οι συνδρομητές για το πρώτο Σαββατοκύριακο ισχύος της προσφοράς (22-23/5) μπορούν να ενεργοποιήσουν τα δωρεάν απεριόριστα δεδομένα από σήμερα και στη συνέχεια από κάθε Δευτέρα για κάθε επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Cosmote: Δυο φοβερές εκπλήξεις για τους συνδρομητές της

"Στην COSMOTE φροντίζουμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των συνδρομητών μας. Για το λόγο αυτό, προχωράμε συχνά σε προσφορές πακέτων GB, εντελώς δωρεάν ή σε πολύ χαμηλές τιμές, σε περιόδους που το Internet στο κινητό γνωρίζει αυξημένη ζήτηση. Προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα data σε όλους, για όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να σερφάρουν ανέμελα από το κινητό τους, από όπου και αν βρίσκονται", δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

COSMOTE: Κορυφαία εμπειρία Mobile Internet στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού την περασμένη δεκαετία, οι επενδύσεις έφτασαν τα €5 δισ. Επιπλέον, υλοποιεί επενδύσεις ύψους €2 δισ. την τρέχουσα τετραετία, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο κινητό και το σταθερό. Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις και τις εντατικές προσπάθειες των ανθρώπων της, η COSMOTE διαθέτει τα μεγαλύτερα 4G και 5G δίκτυα στη χώρα με πληθυσμιακή 4G κάλυψη 99% και το COSMOTE 5G να είναι ήδη διαθέσιμο σε 17 πόλεις, με την πληθυσμιακή κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να ξεπερνά πλέον το 90%.

Η COSMOTE έφερε πρώτη στην Ελλάδα το δίκτυο 5G, με τις μέγιστες ταχύτητες να ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 5G αναμένεται να ξεπεράσει το 50% έως το τέλος του 2021.

COSMOTE TV: Νέες σειρές και ολόκληροι κύκλοι για να δεις τον Μάιο

Μία σειρά αποτελεί χωρίς αμφιβολία το talk of the town του Μαΐου και είναι η νέα παραγωγή της COSMOTE TV,
42οC που «μιλάει» ελληνικά. Παράλληλα πολλές ακόμα πρεμιέρες σειρών είναι διαθέσιμες στην COSMOTE TV για τους λάτρεις της μυθοπλασίας και θα γίνουν το επόμενο binge-watch μας.

Κάτω από τον καυτό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού μία έφηβη κοπέλα χάνει τη ζωή της στο σημείο, όπου βρέθηκε η σωρός της μητέρας της έξι χρόνια πριν. Έγκλημα ή αυτοκτονία; Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Γύρω από αυτά τα ερωτήματα περιστρέφεται η πλοκή του ερωτικού-ψυχολογικού θρίλερ της COSMOTE TV, «42οC».

Η σειρά αποτελεί το νέο βήμα της COSMOTE TV στον τομέα της μυθοπλασίας, ύστερα από τις 2 σεζόν του «Έτερος Εγώ Χαμένες Ψυχές και Κάθαρσις», που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Η νέα σειρά 42οC, ακολουθεί υψηλά standards παραγωγής και έχει υπόθεση που κεντρίζει το ενδιαφέρον, εικόνα που κερδίζει τον τηλεθεατή και ήρωες πολυδιάστατους.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, με δημιουργό τη Ναταλύ Δούκα και σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαβασιλείου. Το καστ αποτελείται από τους: Ναταλία Swift, Κώστα Νικούλι, Κατερίνα Λέχου, Χρήστο Λούλη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Theo Alexander, Έμιλυ Κολιανδρή, Μπέτυ Αποστόλου, Σεμίραμις Αμπατζόγλου, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Μαριέλλη Μανουδάκη, Νικολάκη Ζεγκίνογλου, Στεφανία Σωτηροπούλου.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο COSMOTE TV PLUS. Η σειρά θα προβάλλεται και από το COSMOΤΕ SERIES HD από Δευτέρα 24/5 και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

The Pursuit of Love 2021

Δύο νεαρές βρετανίδες αριστοκράτισσες, συγγενείς μεταξύ τους και στενές φίλες, δοκιμάζουν τα όρια της φιλίας τους, ενώ προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο στη διάρκεια του Μεσοπολέμου.

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από την Έμιλι Μόρτιμερ, το THE PURSUIT OF LOVE είναι μια δραματική μίνι τηλεοπτική σειρά εποχής του BBC που επικεντρώνεται σε διαχρονικά θέματα όπως η αγάπη, ο έρωτας, η φιλία, η προδοσία και που ιστορικά τοποθετείται μεταξύ των δυο παγκοσμίων πολέμων. Βασίζεται στην ομώνυμη best seller τριλογία μυθιστορημάτων της Νάνσι Μίτφορντ από το μακρινό 1945.

Την σειρά ακολουθεί ένα μίνι ροζ σκάνδαλο, το οποίο φαίνεται πως έσβησε… νωρίς. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε εν μέσω πανδημίας, στο Μπριστολ και το Μπαθ της Αγγλίας, με την παραγωγή να ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Το πρώτο διάστημα λοιπόν των γυρισμάτων, η πρωταγωνίστρια, Λίλι Τζέιμς και ο Ντομινίκ Γουέστ που στη σειρά αναλαμβάνει το ρόλο του πατέρα της, εθεάθησαν σε τρυφερό τετ-α-τερ στη Ρώμη.

Όταν ο ηθοποιός γύρισε στην Αγγλία ωστόσο, εξέδωσε από κοινού με την από δεκαετίας σύζυγό του ανακοίνωση στην οποία δήλωναν πως ο γάμος τους, από τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά «παραμένει ισχυρός».

  • Την Κυριακή 23/5 μη χάσεις και τα 3 επεισόδια μαζί από τις 21:45 με το 3ο να παίζει ταυτόχρονα με την Αγγλία στο COSMOTE SERIES HD.
  • Αριθμός επεισοδίων: 3.
  • Πρωταγωνιστούν: Lily James (Cinderella), η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών Emily Beecham (Little Joe), και ο υποψήφιος για 2 Χρυσές Σφαίρες Dominic West (The Affair)

Bloodlands

Παραμένουμε στη Βρετανία για μια ολόφρεσκη αστυνομική μίνι σειρά που θα αγαπήσετε τόσο για τις ερμηνείες, όσο όμως και για τις σεναριακές ανατροπές. Στη δεύτερη σεζόν, που έχει ήδη εξασφαλίσει η COSMOTE TV βρίσκουμε σαν εκτελεστικό παραγωγό τον πολυβραβευμένο Τζεντ Μερκούριο (Bodyguard, Line of Duty).

Ένας πεπειραμένος επιθεωρητής της αστυνομίας από τη βόρεια Ιρλανδία, ο Τομ Μπράνικ, προσπαθεί να συνδέσει μια υπόθεση απαγωγής με μια άλλη που είχε απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη πριν από είκοσι χρόνια και που έχει μπει στο αρχείο λόγω έλλειψης αποδείξεων, με τεράστιο συναισθηματικό κόστος για τον ίδιο.

Η βρετανική δημόσια τηλεόραση έχει μπει στον ανταγωνισμό του streaming δυναμικά, με τον διαδικτυακό Player της να σημειώνει ρεκόρ επισκέψεων που άγγιξαν το 1,7 δισεκατομμύρια θεάσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Ο διευθυντής της πλατφόρμα του BBC σημειώνει πως το ρεκόρ αυτό επετεύχθη χάρη στις νέες σειρές, The Serpent και Bloodlands, που κέρδισαν την προτίμηση του κοινού.

Όσο για τον πρωταγωνιστή, Τζέιμς Νέσμπιτ, αλλά και την Κάθι Κίρα Κλαρκ, που θα παρακολουήσετε σε ορισμένα επεισόδια, έχουν συνεργαστεί στην ταινία Bloody Sunday του Πολ Γκρίνγκρας με θέμα τη βίαιη καταστολή της πορείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα από τον βρετανικό στρατό στο Ντέρι της Ιρλανδίας το 1972.

  • Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαΐου από το COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD στις 18.00. Στη συνέχεια τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS.
  • Aριθμός επεισοδίων: 4, back to back
  • Πρωταγωνιστούν: James Nesbitt (The Hobbit), Lorcan Cranitch (Love, Rosie)

Flack S1 & S2

Με την μορφή της Paquin να φέρνει νοσταλγία στους φανατικούς του True Blood, το Flack αποτελεί μια κωμικοτραγική σειρά με έξτρα δόσεις σαρκασμού για τις παθογένειες της κοινωνίας και του θεάματος, την δύναμη του χρήματος και της εξουσίας, αλλά και τη δόξα που μπορούν να διαφθείρουν τους ανθρώπους, και που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη της σεζόν, αποτελούμενη επίσης από έξι επεισόδια.

Η Ρόμπιν εργάζεται για μια γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Λονδίνου με πελάτες ποδοσφαιριστές, σελέμπριτι σεφ, ποπ σταρς, που είναι όλοι τους “προβληματικές” διασημότητες, και καταφέρνει να τους βγάζει πάντα “καθαρούς”, χρησιμοποιώντας κυρίως αθέμιτα μέσα. Όλα αυτά, την ίδια ώρα που η δίκη της ζωή, γεμάτη καταχρήσεις και οικογενειακά τραύματα, σταδιακά αποσυντίθεται.

Κι επειδή οι νεότεροι ίσως ξεχνάτε, η Anna Paquin έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του θεάματος πολύ μικρή. Πριν ακόμη αναλάβει τον ρόλο της επαρχιώτισσας Σούκι, σε ηλικίας μόλις 11 ετών, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Μαθήματα πιάνου» για την οποία κράτησε το βαρύτιμο αγαλματίδιο των Όσκαρ πίσω στο 1993.

Στα 16 της μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ενώ το 2007 επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο True Blood, που κράτησε τελικά επτά σεζόν και στην οποία γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της, Στίβεν Μάγιερ, τον βασικό βρικόλακα της σειράς.

  • Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 30 Μάιου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD από τις 18:00. Στη συνέχεια τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS.
  • Αριθμός επεισοδίων: 6 back to back
  • Τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, ανεβαίνει και ο 2ος κύκλος
  • Πρωταγωνιστούν: Η βραβευμένη με Όσκαρ Anna Paquin (The Piano, True Blood), Rebecca Benson (Game of Thrones)

Δύο σειρές με όλα τα επεισόδια για ατελείωτο binge-watching

Πέρα όμως από τις λαμπερές πρεμιέρες, έχουμε να σου προτείνουμε δύο ακόμη σειρές, τα επεισόδια των οποίων θα βρεις συγκεντρωμένα στον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS της COSMOTE TV.

Schitt’s Creek

H κωμική σειρά που, στον 6ο της κύκλο σάρωσε στα φετινά βραβεία Emmy, κερδίζοντας σε 9 συνολικά υποψηφιότητες, για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Μια οικογένεια εκατομμυριούχων ιδιοκτητών αλυσίδας βίντεο κλαμπ χάνει όλη της την περιουσία, αναγκάζεται να κηρύξει πτώχευση, και μετακομίζει στην αγροτική πόλη Schitt’s Creek, σε ένα φτωχικό, κακοδιατηρημένο πανδοχείο που αποτελεί και το μοναδικό εναπομείναν περιουσιακό τους στοιχείο. Εκεί προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, χωρίς όμως να έχουν την παραμικρή ιδέα της αληθινής ζωής. Μετά τον θρίαμβο στα φετινά βραβεία ΕΜΜΥ με την ολοκλήρωση της σειράς, οι παραγωγοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν και με ταινία!

Διαβάζουμε πως η Άνι Μέρφι πήρε τον ρόλο της Αλέξις λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, εν μέρει χάρη στα πλούσια φρύδια της, που την έκαναν να μοιάζει με μέλος της οικογένειας των Ρόουζ, όπως παραδέχτηκε και η ίδια σε συνέντευξη της.

Αντικατέστησε, τελευταία στιγμή, την Άμπι Έλιοτ, την κόρη του κωμικού Κρις Έλιοτ, που τελικά δεν ήταν διαθέσιμη όταν ξεκινούσε η παραγωγή. Λίγο πριν πάρει αυτόν τον ρόλο, η Μέρφι, άνεργη, χωρίς σχεδόν καθόλου χρήματα και με το σπίτι της να έχει μόλις καταστραφεί ολοσχερώς από μια τυχαία πυρκαγιά, είχε σκεφτεί σοβαρά να εγκαταλείψει την ηθοποιία.

  • Απόλαυσε και τους 6 κύκλους αποκλειστικά στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
  • Πρωταγωνιστούν: Eugene Levy (Finding Dory), Catherine O’Hara (Frankenweenie), Dan Levy (Modern Family)

Nashville

Η σειρά Nasville διαδραματίζεται στην πόλη Νάσβιλ του Τενεσί που αποτελεί τη Μέκκα της κάντρι μουσικής και ονομάζεται Music City. Η άνοδος και η πτώση των σταρ της μουσικής κάντρι στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Το Nashville είναι μια φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά συνολικά έξι σεζόν, με βασικές πρωταγωνίστριες τις Κόνι Μπρίτον και Χέιντεν Πανετιέρ και δημιουργό την Κάλι Κούρι.

Με σκηνικό το Νάσβιλ, την παγκόσμια πρωτεύουσα της κάντρι μουσικής, το σενάριο περιστρέφεται γύρω από δύο τραγουδίστριες, τη Ρέινα Τζέιμς (Μπρίτον), άλλοτε “Βασίλισσα της κάντρι”, μητέρα και σύζυγο, της οποίας η λαμπρή καριέρα αρχίζει πια να ξεφτίζει, καθώς και της Τζούλιετ Μπαρνς (Πανετιέρ), ενός ραγδαία ανερχόμενου μουσικού ταλέντου.

Η σειρά είχε τέτοια επιτυχία που όταν το ABC αποφάσισε να ρίξει αυλαία μετά την τέταρτη σεζόν, το «κύμα» αντιδράσεων στα social media «έπνιξε» κυριολεκτικά το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Με hashtag #BringBackNashville, οι θαυμαστές της σειράς κατάφεραν να αλλάξουν τα σχέδια του καναλιού και η σειρά επέστρεψε για δύο ακόμη σεζόν.

  • Απόλαυσε και τους 6 κύκλους αποκλειστικά στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
  • Πρωταγωνιστούν: Χέιντεν Πανετιέρ (Heores), Κλαρ Μπόουεν, Τσαρλς Εστέν και Τζόναθαν Τζάκσον
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share