Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Cosmote: Τέλειο δώρο στους συνδρομητές της

Μέχρι πότε θα ισχύει...

22 Μαΐου 2021 13:59
Cosmote: Τέλειο δώρο στους συνδρομητές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δωρεάν απεριόριστα data για όλα τα Σαββατοκύριακα από τις 22/5, έως και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6), προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της, για να επικοινωνούν και να ψυχαγωγούνται ξέγνοιαστα από όπου και αν βρίσκονται.

Όλοι οι συνδρομητές κινητής, οικιακοί και εταιρικοί (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP), μπορούν να ενεργοποιούν την δωρεάν προσφορά για κάθε Σαββατοκύριακο, μπαίνοντας από το κινητό τους στα applications My COSMOTE και WHAT’S UP και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες των δικτύων COSMOTE 4G και COSMOTE 5G.

Οι συνδρομητές για το πρώτο Σαββατοκύριακο ισχύος της προσφοράς (22-23/5) μπορούν να ενεργοποιήσουν τα δωρεάν απεριόριστα δεδομένα από σήμερα και στη συνέχεια από κάθε Δευτέρα για κάθε επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα δείτε και τις σαρωτικές αλλαγές με τις χρεώσεις στα κινητά και τις φραγές όταν χρωστάς σε Cosmote, Wind και Vodafone.

«Στην COSMOTE φροντίζουμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των συνδρομητών μας. Για το λόγο αυτό, προχωράμε συχνά σε προσφορές πακέτων GB, εντελώς δωρεάν ή σε πολύ χαμηλές τιμές, σε περιόδους που το Internet στο κινητό γνωρίζει αυξημένη ζήτηση.

Προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα data σε όλους, για όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να σερφάρουν ανέμελα από το κινητό τους, από όπου και αν βρίσκονται», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

COSMOTE: Κορυφαία εμπειρία Mobile Internet στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού την περασμένη δεκαετία, οι επενδύσεις έφτασαν τα €5 δισ. Επιπλέον, υλοποιεί επενδύσεις ύψους €2 δισ. την τρέχουσα τετραετία, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο κινητό και το σταθερό.

Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις και τις εντατικές προσπάθειες των ανθρώπων της, η COSMOTE διαθέτει τα μεγαλύτερα 4G και 5G δίκτυα στη χώρα με πληθυσμιακή 4G κάλυψη 99% και το COSMOTE 5G να είναι ήδη διαθέσιμο σε 17 πόλεις, με την πληθυσμιακή κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να ξεπερνά πλέον το 90%.

Η COSMOTE έφερε πρώτη στην Ελλάδα το δίκτυο 5G, με τις μέγιστες ταχύτητες να ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 5G αναμένεται να ξεπεράσει το 50% έως το τέλος του 2021.

Cosmote: Τέλειο δώρο στους συνδρομητές της

Επιχείρηση Ερμής - Η Μάχη της Κρήτης: Πρεμιέρα για τη νέα παραγωγή της Cosmote TV

Πρεμιέρα έκναε την Τετάρτη 19 Μαΐου (22.00, COSMOTE HISTORY HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV) η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «‘Επιχείρηση Ερμής’ - Η Μάχη της Κρήτης», σε παραγωγή COSMOTE TV. Η σειρά 4 επεισοδίων θα προβάλλεται καθημερινά στις 22.00, στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου αφιερώματος (17 – 23/5) του καναλιού για την επέτειο των 80 ετών από τη Μάχη της Κρήτης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η βραβευμένη Βικτώρια Βελλοπούλου (Excision, The Extra Mile, H Αρκούδα, Τοπόσημα, Ναύς), ενώ την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η Indigo View.

Με αφετηρία τα ξημερώματα της 20ης Μαΐου 1941, όταν οι Γερμανοί ξεκίνησαν την απόβαση από αέρος στην Κρήτη, η σειρά «‘Επιχείρηση Ερμής’ - Η Μάχη της Κρήτης» καταγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των 12 ημέρων (20/5 έως 1/6) της γενναίας αντίστασης του Κρητικού λαού, που συγκλόνισε την Ευρώπη και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μέσα από εκτενή έρευνα και δεκάδες συνεντεύξεις σε Κρήτη, Αθήνα και Λονδίνο, η σειρά «φωτίζει» τα γεγονότα της Μάχης της Κρήτης από την ελληνική πλευρά, χωρίς να παραβλέπει το ρόλο των συμμαχικών δυνάμεων και τη γερμανική οπτική.

Την αφήγηση ζωντανεύουν μαρτυρίες Ελλήνων, Συμμάχων και Γερμανών στρατιωτών, που έλαβαν μέρος στη Μάχη, καθώς και αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, που ως μικρά παιδιά τότε, βρέθηκαν στη δίνη του πολέμου. Τα γεγονότα τεκμηριώνουν στρατιωτικοί αναλυτές και διεθνούς φήμης ιστορικοί, όπως ο Βρετανός Antony Beevor, το βιβλίο του οποίου «Κρήτη, η Μάχη και η Αντίσταση» θεωρείται μια από τις πιο ολοκληρωμένες προσεγγίσεις διεθνώς, καθώς και ο βραβευμένος Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Χάγκεν Φλάισερ.

Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Πριν τη Μάχη» (Τετάρτη 19/5, 22.00, COSMOTE HISTORY HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) συστήνει τους αυτόπτες μάρτυρες-πρωταγωνιστές της σειράς, και παρουσιάζει τις συνθήκες και τα γεγονότα που οδήγησαν στη Μάχη. Μέσα από γλαφυρές περιγραφές και τεκμηριωμένες ιστορικές αφηγήσεις, οι θεατές θα μεταφερθούν στην Κρήτη του Μεσοπολέμου, όπου οι πρωταγωνιστές, μικρά παιδιά ακόμα, απολαμβάνουν τα αγαθά της ειρήνης και τη σχετική ευημερία του νησιού.

Στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την έναρξη της δωδεκαήμερης αντίστασης της Κρήτης απέναντι στους Γερμανούς (Πέμπτη 20/5, 22.00, COSMOTE HISTORY HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV), καθώς και τα αντίποινα που έκαναν οι Γερμανοί προς τον άμαχο πληθυσμό (Παρασκευή 21/5, 22.00, COSMOTE HISTORY HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV).

Η σειρά ολοκληρώνεται το Σάββατο 22/5 στις 22.00 (COSMOTE HISTORY HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) με ένα επεισόδιο που αναβιώνει κινηματογραφικά την μακρά γερμανική κατοχή που ξεκίνησε στην Κρήτη, την 1η Ιουνίου του 1941.

Συντελεστές της σειράς είναι οι: Ιωάννα Μπρατσιάκου (Σενάριο-Αρχισυνταξία), Γιάννης Σκαλιδάκης (Ιστορικός Σύμβουλος), Κωνσταντίνος Ε. Μαμαλάκης (Ειδικός Σύμβουλος Έρευνας & Τεκμηρίωσης), Δημήτρης Ξενάκης- Ιωάννα Δάβη (Παραγωγή), Κωστής Νικολόπουλος (Διευθυντής Φωτογραφίας), Πάνος Πολύζος-Μανώλης Κολοκοτρώνης (Μοντάζ), Αλέξης Κουβαριτάκης-Μανώλης Κολοκοτρώνης (Μotion Graphics), Βίκη Αρβελάκη-Μαρίλια Σταυρίδου - Άστριντ Μπλύμλαϊν (Έρευνα), ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων ανέλαβε ο Konstantinos Borek.

Πλούσιο εβδομαδιαίο αφιέρωμα για τα 80 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης

Ογδόντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος (20 Μαΐου 1941) από τη Μάχη της Κρήτης και το COSMOTE HISTORY HD τιμάει την ιστορική επέτειο με ένα εβδομαδιαίο αφιέρωμα, που περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ με θέμα τα γεγονότα της ιστορικής αντίστασης.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Η Μάχη και η Κατοχή της Κρήτης», μια παραγωγή του Πολεμικού Μουσείου, που αποτελεί μία ξεχωριστή αναδρομή στα γεγονότα της 20ης Μάϊου του 1941 μέχρι την κατάληψη της Κρήτης την 1η Ιουνίου του ίδιου χρόνου (Δευτέρα 17/5, 22.00).

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει, επίσης, την ταινία «Πέρα από το τάγμα: Η κληρονομιά των Μάορι», ένα ντοκιμαντέρ των Νεοζηλανδών σκηνοθετών Τζούλιαν Αραχάνγκα και Μάικλ Χάβας, για τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η μάχη της Κρήτης στη διαμόρφωση της ταυτότητας τόσο των Κρητικών, όσο και των Νεοζηλανδών Μάορι, αλλά και τον δεσμό που ανέπτυξαν μεταξύ τους οι δύο λαοί (Τρίτη 18/5, 22.00).

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/5 στις 22.00 με την πρεμιέρα του επεισοδίου «Η Μάχη της Κρήτης» της νέας παραγωγής της COSMOTE TV «Στρατηγική: Από τον Δούρειο Ίππο στην τεχνητή νοημοσύνη», το οποίο ξεδιπλώνει την τακτική που ακολουθήθηκε κατά τη διάρκεια της σπουδαίας αυτής μάχης.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share