Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

YouTube: Το «μυστικό» τρικ για θα αφαιρέσετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις από τα βίντεο

Απίθανο

16 Ιουνίου 2020 21:36
YouTube: Το «μυστικό» τρικ για θα αφαιρέσετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις από τα βίντεο
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Το YouTube είναι η πλατφόρμα όπου βλέπουμε βίντεο και ακούμε μουσική. Εκεί παρακολουθούμε ακόμα και σειρές ή ταινίες με ένα απλό πάτημα. Τότε είναι που κάνουν την εμφάνιση τους οι ενοχλητικές διαφημίσεις και μας καθυστερούν. Ενώ, μία αλλαγή σχεδιάζει η τεχνική ομάδα του αγαπημένου social media, Facebook για να ευχαριστήσει και να συνεχίσει να κρατά τους χρήστες του ευχαριστημένους.

Ευτυχώς, όμως, κάποιοι χρήστες του Reddit ανακάλυψαν έναν απλό τρόπο να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις από τα βίντεο του YouTube. Το απίθανο τρικ είναι πανεύκολο, ενώ δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία εφαρμογή ή επέκταση.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις μια τελεία μετά το «.com» στο URL του βίντεο που θες να παρακολουθήσεις. Η τελεία φαίνεται πώς αφαιρεί όλα τα διαφημιστικά που ξεκινούν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του.

Το τρικ δουλεύει στους περισσότερους browsers, όπως στον Chrome, Microsoft Edge και Safari, σε Mac και σε Android κινητά, ωστόσο, όχι στον Firefox.

Τα 3+1 καλύτερα προγράμματα για να σπάσεις κωδικούς WiFi!

Πιάνεις το δίκτυο του γείτονα σου, αλλά είναι κλειδωμένο και δε μπορείς να συνδεθείς για να μπεις στο internet; Δες εδώ τα πιο εύκολα και αποτελεσματικά προγράμματα για pc, Android, αλλά και iPhone για να σπάσεις κωδικούς WiFi.

Ο κωδικός πρόσβασης είναι η μυστικό λέξη ή φράση που χρησιμοποιεί καθένας μας για να προστατεύει το δίκτυο του και κατά συνέπεια και τα προσωπικά του δεδομένα, από κάποια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Υπάρχουν αρκετά applications που έχουν κυκλοφορήσει για υπολογιστές, αλλά και για Android συσκευές και iPhones, τα οποία είναι κατασκευασμένα για να μπορούν να βρίσκουν και να σπάνε όλους αυτούς τους κωδικούς.

Α; δούμε όμως ποια είναι τα καλύτερα!

WiFi Finder

Την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να την αποκτήσεις δωρεάν από το Play Store και να την χρησιμοποιήσεις για να ανακτήσεις κωδικούς πρόσβασης από μια μεγάλη γκάμα από routers.

Φυσικά μπορείς να την κατεβάσεις και σε tablet και όχι μόνο σε κινητά. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε για να βρίσκει τα δημόσια Wi-Fi hotspots, τα οποία μπορείς μετά να τα φιλτράρεις με βάση την τοποθεσία ή ακόμη και τον τύπο της σύνδεσης, ενώ λειτουργεί για routers που βρίσκονται online ή ακόμη και offline.

Μόλις το κατεβάσεις λοιπόν θα πρέπει να πας πρώτα στις ρυθμίσεις και να κατεβάσεις το αρχείο για τα Thomson routers, τα οποία χρησιμοποιούνται περισσότερο. Έπειτα, γυρίζεις στην αρχική του προγράμματος κάνεις ανανέωση και βλέπεις σε ποια δίκτυα γράφει “vulnerable”, που σημαίνει ότι έχει βρεθεί ο κωδικός. Κάνεις κλικ στο δίκτυο και συνδέεται.

WiFi

WiFiPassword

Και το WiFiPassword μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν. Είναι ένα πολύ απλό application, το οποίο μόλις το ανοίξεις θα αρχίσει αυτομάτως να σαρώνει όλα τα δίκτυα WiFi που υπάρχουν στην περιοχή.

Και εδώ τα δίκτυα που μπορεί να βρεθεί ο κωδικός για να σπάσουν θα εμφανίζονται ως “vulnerable”, ενώ θα έχουν πράσινο χρώμα! Βέβαια, τα δίκτυα που μπορεί να σπάσει είναι εκείνα που έχουν τον εργοστασιακό κωδικό και όχι όσα τον έχουν αλλάξει.

Μερικά από τα routers που υποστηρίζει είναι τα Thompson, Speedtouch, WLAN, JAZZTELL, WLAN_6X, MAXCOM και πολλά άλλα.

Εδώ τώρα μόλις δεις κάποιο δίκτυο να είναι πράσινο μπορείς να πατήσεις επάνω του και να αντιγράψεις τον κωδικό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου δικτύου και να επικολλήσεις τον κωδικό. Τόσο απλά!

πως να σπάσεις κωδικούς WiFi

Aircrack-ng for IPhone

Τώρα στα iPhones περιπλέκονται λίγο τα πράγματα, μιας και είναι πιο δύσκολο να βρεις ένα καλό πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά το Aircrack-ng χρησιμοποιεί μια απλή γραμμή εντολών η οποία έχει και λογισμικό για γραφική διεπαφή και χρησιμοποιείται για να σπάσει τα δίκτυα Wi-Fi που έχουν εντοπιστεί.

Αυτό που κάνεις είναι να στέλνει πακέτα δεδομένων στο δίκτυο που έχει επιλεχθεί και στη συνέχεια να βρίσκει τον κωδικό πρόσβασης, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εσύ πολλές ενέργειες.

iWep Lite

Αυτή η εφαρμογή για τα iPhones σου επιτρέπει να σπάσεις το δίκτυο που θέλεις σε λιγότερο από 30 λεπτά. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και αρκετά πιο κατανοητό από το Aircrack-ng, το οποίο η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπέρδεμα στην αρχή.

Και εδώ υπάρχει γραφική διεπαφή ενώ χρησιμοποιεί και λεξικό, κάτι που την κάνει λιγότερο αξιόπιστη από το Aircrack μιας και δεν μπορεί να σπάσει όλους τους κωδικούς. Βέβαια, χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο από το Aircrack, αλλά και πάλι έρχεται στην δεύτερη θέση λόγω αποτελεσματικότητας.

 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share