Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαρωτικές αλλαγές στο Facebook! (photo-video)

Σοκ!

8 Φεβρουαρίου 2020 16:44
Σαρωτικές αλλαγές στο Facebook! (photo-video)

Σαρωτικές αλλαγές στο Facebook ανακοίνωσε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ πριν λίγες ημέρες, τονίζοντας ότι η πλατφόρμα θα ταχθεί πλέον υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης.

To Athensmagazine.gr πριν λίγο καιρό σας έδειξε τα 5 λάθη που κάνετε και χάνετε το σήμα του wifi, αν τα διορθώσατε μα το πρόβλημα επιμένει, σήμερα θα σας δείξουμε το απόλυτο μυστικό για να απογειώσετε την ταχύτητα του σήματός σας!

«Αυτή θα είναι η αλλαγή που θα κάνουμε και πιστεύω ότι θα εκνευρίσει πολλούς ανθρώπους. Αλλά, ειλικρινά, η παλιά προσέγγιση εκνεύριζε πολλούς επίσης. Οπότε ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο ιδρυτής του Facebook.

Μεγάλη αλλαγή έρχεται και στην εμφάνισή του. Μάλιστα, επιλεγμένοι χρήστες έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα εμφάνιση από τώρα, πριν εφαρμοστεί στο δίκτυο της πλατφόρμας.

Η αρχική σελίδα θα είναι πιο απλή και μοιάζει πολύ με αυτή του Twitter. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα του dark mode.

Τέλος, ορισμένες αλλαγές θα υπάρξουν και στην πλοήγηση και τη ροή των ειδήσεων.

Το νέο Facebook: Έρχεται ριζική αλλαγή που προγραμματιζόταν χρόνια!

Νέες αλλαγές έρχονται από τους πρώτους μήνες του 2020 στο Facebook, οι οποίες προγραμματίζονται εδώ και πολύ καιρό.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που γιορτάζει τα 16 χρόνια λειτουργίας του, αποφάσισε μια δραστική αλλαγή, την οποία μελετούσε για αρκετούς μήνες. Πρόσφατα μάλιστα ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο layout του Facebook!

Μάλιστα, υπήρξαν συζητήσεις με αρκετές κυβερνήσεις πριν προχωρήσει το Facebook σε αυτή την αλλαγή, η οποία θεωρούνταν επιβεβλημένη.

Σύντομα, οι γονείς των παιδιών κάτω των 13 ετών θα μπορούν να βλέπουν την ιστορία των συνομιλιών τους, για μεγαλύτερη αφάλεια!

Προσοχή! Παρακολουθούν το κινητό σας; Αν συμβαίνει κάτι από αυτά, κάντε κάτι άμεσα!

Πολλοί άνθρωποι φοβόύνται ότι το κινητό τους παρακολουθείται από κάποιους, και οι υποψίες ολοένα και αυξάνονται. Πολλές εφαρμογές θεωρούνται ύποπτες, και καλό θα ήταν να μην τις κατεβάζετε, και αυτές είναι που πρέπει να σβήσετε. Αλλά πώς θα καταλάβετε ότι έχετε πέσει θύμα παρακολούθησης;

Ο καλύτερος τρόπους σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να κλείσετε το κινητό σας και κάποιος ειδικός να αφαιρέσει την μπαταρία. Στα καινούρια κινητά είναι λίγο δύσκολο αυτό... Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορείτε να το αποφύγετε; Η μία λύση είναι να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σβήσει το λογισμικό που σας κατασκοπεύει!

Μια άλλη λύση είναι με ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος. Η αναβάθμιση ή εγκατάσταση από την αρχή του λειτουργικού συστήματος του κινητού σας θα επιφέρει ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, όμως με αυτή τη μέθοδο θα σβηστούν δεδομένα και εφαρμογές, οπότε καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε ένα back-up των αρχείων σας.

Πως μπορείτε να εντοπίσετε αν σας παρακολουθούν:

1. Απενεργοποιήστε τη συσκευή

2. Ελέγξτε αν η μπαταρία είναι ζεστή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το τηλέφωνο δεν είναι στην πραγματικότητα κλειστό αλλά τρέχει κρυφά κάποιο πρόγραμμα

3. Ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο

4. Παρατηρήστε αν ακούγονται ασυνήθιστοι ήχοι όταν πραγματοποιείτε μια κλήση.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share