Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Ανυπομονείς για το νέο layout του Facebook; Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει!

Το περιμένουμε πώς και πώς!

23 Ιανουαρίου 2020 15:48
Ανυπομονείς για το νέο layout του Facebook; Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει!

Το Facebook μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε για τα stories του έρχεται με μια νέα αλλαγή που όλοι του οι χρήστες την περιμένουμε εναγωνίως. Φυσικά μιλάμε για την ανακοίνωση που μας είχε ενημερώσει για την αλλαγή στο layout του που θα μας επιτρέπει και τη χρήση του dark mode!

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει επίσημα το νέο design τον Απρίλιο του 2019, κατά τη διάρκεια του ετήσιου F8 developer conference. Το νέο look θα είναι αρκετά διαφορετικό απ’ αυτό που βλέπουμε σήμερα, με περισσότερα κενά και πιο minimal.

Τι αλλάζει στο νέο layout του Facebook;

Απ’ τις σημαντικές αλλαγές του νέου layout του Facebook είναι ότι έχει dark mode μέσα στις ρυθμίσεις ενώ σύμφωνα με την app hacker Jane Manchun Wong, η οποία τεστάρει εδώ και μήνες το νέο design, το dark mode δεν θα μπαίνει αυτόματα, αλλά θα πρέπει να το ενεργοποιείς ή να το απενεργοποιείς εσύ χειροκίνητα απ’ τις ρυθμίσεις.

Το νέο layout του Facebook, όπως θα παρατηρήσουν πολλοί, μοιάζει πολύ περισσότερο με το Facebook mobile app παρά με την τωρινή έκδοση του Facebook για desktop.

Σύμφωνα με το CNET, το νέο design θα είναι διαθέσιμο για όλους την Άνοιξη. Εάν δεν σου αρέσει, όμως, θα μπορείς να επιστρέψεις στο παλιό και να δώσεις feedback στο Facebook για όσα δεν σου αρέσουν αλλά και για bugs που ενδεχομένως να εντόπισες.

Το Facebook προς το παρόν είναι ίσως το μοναδικό τόσο δημοφιλές app που δεν έχει dark mode, ενώ το Messenger και το Instagram, που ανήκουν στην ίδια εταιρεία, πριν από μερικούς μήνες λάνσαραν την σκοτεινή εκδοχή τους. Εμείς τι άλλο να πούμε πέρα απ’ το ότι ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε;

Το Facebook αλλάζει εμφάνιση! Νέο λογότυπο για το δημοφιλές social media!

Ξεχάστε το Facebook που ξέρατε! Το δημοφιλές παγκοσμίως social media αποφάσισε να αλλάξει εμφάνιση ξεκινώντας από το λογότυπό του.

Θέλετε να διαγραφείτε από το Facebook; Δείτε τι συνέβη σε κάποιους που το έκαναν!

Μέχρι πρότινος αυτό που όλοι γνωρίζαμε ήταν το μπλε φόντο με τα λευκά γράμματα, στο επόμενο χρονικό διάστημα το λογότυπο αυτό θα καταργηθεί και στη θέση του θα μπουν κεφαλαία πολύχρωμα γράμματα τα οποία θα συναντάμε σε όλες τις υπηρεσίες του μέσου κοινωνική δικτύωσης!

facebook logo

Το Instagram και το Whatsapp, τα οποία ανήκουν στην εταιρεία, θα ενημερώνουν τους χρήστες τους ότι οι υπηρεσίες τους προέρχονται «από το FACEBOOK».

facebook νέο

Γιατί όμως FACEBOOK; Το νέο σήμα σχεδιάστηκε με «σαφήνεια και ειλικρίνεια» και με «αρμονικά κεφαλαία» γράμματα, αναφέρει ένας από τους σχεδιαστές του, στο blog της εταιρείας. Επίσης, όπως αναφέρεται, στο λογότυπο χρησιμοποιούνται «δυναμικά» χρώματα που αλλάζουν «ανάλογα με το περιβάλλον του».

«Οι χρήστες πρέπει να ξέρουν ποιες εταιρείες φτιάχνουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν» γράφει ο Αντόνιο Λούτσιο, υπεύθυνος μάρκετινγκ του κολοσσού.

Ο Λούτσιο δήλωσε στο Bloomberg ότι υπήρξε η σκέψη να αλλάξει το όνομα της «μητρικής εταιρείας», αλλά τελικώς αποφασίστηκε πως κάτι τέτοιο μπορεί να έκανε τους χρήστες να πιστέψουν πως η Facebook κρύβεται από τα προβλήματά της.

TAGS
 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share