Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Έφτιαξαν εφαρμογή που αποκαλύπτει εάν το έτερον σας ήμισυ σας αγαπάει πραγματικά!

Απίστευτο!

16 Οκτωβρίου 2019 15:54
Έφτιαξαν εφαρμογή που αποκαλύπτει εάν το έτερον σας ήμισυ σας αγαπάει πραγματικά!

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούμε πλέον να καθορίσουμε εάν η σχέση μας θα εξελιχθεί σε παραμύθι ή εάν θα έχει άδοξο τέλος.

Δείτε επίσης: Lovina: Το νέο date application που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα!

Πρόκειται για μία εφαρμογή που ονομάζεται Mei. Ουσιαστικά είναι ένας «βοηθός σχέσεων» ο οποίος μελετά τα μηνύματα που ανταλλάσουν τα ζευγάρια και καθορίζει τη συμβατότητα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Η εφαρμογή Mei σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούν.

Το εν λόγω σύστημα τεχνητής νοημοσύνης δημιουργεί ένα προφίλ για τους χρήστες και βαθμολογεί την προσωπικότητά τους, με βαθμολογίες σε 30 διαφορετικά γνωρίσματα.

Οι βαθμολογίες μετρούν τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης συγκρίνεται με χιλιάδες άλλους σε χαρακτηριστικά όπως η εσωστρέφεια / εξωστρέφεια και ο αυθορμητισμός / στοχασμός.

«Κατά κάποιο τρόπο, η Mei γεννήθηκε από αναγκαιότητα επειδή τόσο πολλές από τις σχέσεις μας βασίζονται στην αποστολή μηνυμάτων, μία διαδικασία που μαστίζεται από την πιθανότητα κακής επικοινωνίας», δήλωσε ο ιδρυτής της εφαρμογής, ο Es Lee στο DailyMail.com

Η εφαρμογή αναλύει «εκατοντάδες χιλιάδες συνομιλίες» για να βρει κρυμμένες ενδείξεις για το αν υπάρχει αγάπη ανάμεσα στους συνομιλητές ή εάν είναι απλώς δύο φίλοι που ανταλλάσουν μηνύματα.

Το Facebook λανσάρει καινούρια εφαρμογή γνωριμιών!

Το Facebook προχωράει από τα like στην αγάπη. Ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία γνωριμιών Dating ξεκίνησε τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα από ένα χρόνο προετοιμασιών.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Το Facebook ξέρει κάθε πότε οι χρήστες κάνουν σ3ξ!

Η νέα αυτή υπηρεσία, επιτρέπει σε οποιονδήποτε με λογαριασμό στο Facebook ηλικίας 18 ετών και άνω να δημιουργήσει ένα προφίλ μέσα από την εφαρμογή του Facebook για τα κινητά τηλέφωνα.

Η εφαρμογή Dating παίρνει αυτόματα το μικρό όνομα και την ηλικία του εκάστοτε χρήστη από τον λογαριασμό του στο Facebook. Αλλά πέρα από αυτό, η εταιρεία λέει ότι τα δύο προφίλ είναι σε μεγάλο βαθμό ξεχωριστά.

Υπάρχουν, ωστόσο, πολλές επιλογές για να συσχετισθούν περισσότερο με το Facebook ή το Instagram. Για παράδειγμα, τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να μοιραστούν τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Facebook ή το Instagram στο προφίλ τους στο Dating ή να προσθέσουν τους ακολούθους τους από το Instagram στη λειτουργία «Secret Crush» (μτφ. κρυφή καψούρα).

Το Dating έρχεται να δημιουργήσει νέο ανταγωνισμό στην ήδη συνωστισμένη αγορά εφαρμογών για γνωριμίες online, στην οποία εταιρείες όπως το Bumble, το Tinder και το Hinge, ανταγωνίζονται για το ποια θα βοηθήσει καλύτερα τους ανθρώπους να βρουν ταίρι.

Δείτε επίσης: Επιβεβαιώθηκε η κατηγορία για το Facebook και τα ηχητικά μηνύματα! Τεράστια προσοχή!

Τα τελευταία χρόνια, πολλές τέτοιες εφαρμογές έχουν σταματήσει να ζητούν από τους χρήστες τους να συνδέονται μέσω Facebook, σε μια προσπάθεια να είναι λιγότερο εξαρτημένες από αυτό.

Η διαφορά του Dating με τις άλλες δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Tinder είναι πως ο χρήστης πρέπει να πατήσει like πάνω στο προφίλ του ατόμου που ενδιαφέρεται, αντί να κουνάει το δάκτυλό του αριστερά ή δεξιά πάνω στην οθόνη του κινητού.

Ειδικότερα, η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων στο Dating είναι μόνο μέσω κειμένου - δεν υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο, πληρωμές ή κοινοποίηση συνδέσμων, κάτι που συνιστά μεγάλη απόκλιση από άλλες εφαρμογές γνωριμιών.

Προσφέρει επίσης ένα χαρακτηριστικό ασφάλειας, όπου ένας χρήστης μπορεί να γνωστοποιήσει το ακριβές σημείο ενός ραντεβού που βρίσκεται σε εξέλιξη ή έχει κανονιστεί σε έναν φίλο του, μέσω της πλατφόρμας του Messenger, έτσι ώστε να μπορεί να γνωρίζει κάποιος οικείος του που βρίσκεται.

Την ώρα που 200 εκατομμύρια άνθρωποι στο Facebook δηλώνουν «single» (αδέσμευτοι), στο Dating μπορούν να εγγραφούν όλοι ανεξαρτήτως της κατάστασης που δηλώνουν στην σελίδα τους.

Ωστόσο, όσοι έχουν παραβεί παλαιότερα τους κανονισμούς του Facebook ή θεωρούνται ύποπτοι δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Dating.

Οπως στις περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών, τα άτομα μπορούν να ορίσουν τις προτιμήσεις για τα πιθανά ταίρια τους, με βάση παράγοντες όπως η απόσταση, η ηλικία, η θρησκεία και το ύψος.

Τα άτομα μπορούν, επίσης, να ελέγξουν αν το προφίλ τους στο Dating θα εμφανίζεται σε φίλους (στο Facebook), φίλους φίλων και μη φίλους. 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share