Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Lovina: Το νέο date application που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα!

Θέλει να εκθρονίσει όλα τα άλλα apps!

16 Οκτωβρίου 2019 08:48
Lovina: Το νέο date application που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα!

Τα date applications είναι ο τρόπος που η πλειοψηφία των ανθρώπων στις μέρες μας κάνουν γνωριμίες: υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 50 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν εφαρμογές για ραντεβού όπως το Tinder και το Badoo.

Δείτε επίσης: Συναγερμός: Αυτή η εφαρμογή στο κινητό σε χρεώνει χωρίς να το καταλαβαίνεις!

Kοινώς το online dating έχει κερδίσει τόσο έδαφος στις διαπροσωπικές σχέσεις που τα περισσότερα σύγχρονα ζευγάρια πλέον γνωρίζονται με αυτόν τον τρόπο αφήνοντας πίσω κατά πολύ τους vintage πατροπαράδοτους.

Αυτό το φαινόμενο σαφέστατα και έχει παρατηρηθεί από το Facebook, το οποίο ήδη λανσάρει σε ορισμένες χώρες τη λειτουργία Dating και από τις αρχές του 2020 θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη. Επομένως θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι και η δημοφιλής πλατφόρμα με το “Secret Crush” καθώς δε θέλει να εξαιρεθεί από την τεράστια αγορά.

Ποιο είναι όμως το date application το οποίο θα λανσάρει μια επαναστατική λειτουργία στις εφαρμογές για ραντεβού και η οποία μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιείται από τις ήδη υπάρχουσες; Πρόκειται για το Lovina, πίσω από το οποίο κρύβεται το ρώσικο κοινωνικό δίκτυο Vkontakte το οποίο είναι το αντίστοιχο ‘Facebook’ στην Ρωσία.

Τι θα είναι αυτό που θα προσφέρει το Lovina και θα το κάνει να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες εφαρμογές για γνωριμίες; Θα επιτρέπει στον κάθε χρήστη, μόλις ταιριάξει με έναν άλλο να πραγματοποιήσει μια ολιγόλεπτη βιντεοκλήση, ώστε να τον δει ζωντανά και να συνομιλήσει μαζί του.


Με αυτό τον τρόπο αφ’ενός θα μειωθούν ή θα καταπολεμηθούν οι ψεύτικοι λογαριασμοί και αφ’ετέρου θα μπορεί ο κάθε χρήστης να δει πραγματικά με ποιον έχει να κάνει, αφού οι φωτογραφίες μπορεί να είναι επεξεργασμένες και να μην είναι τελικά αντιπροσωπευτικές.

To Lovina, θα διατίθεται βασικά δωρεάν όπως και τα υπόλοιπα date apps, αλλά θα υπάρχουν και μορφές του επί πληρωμή που θα προσφέρουν στο χρήστη επιπλέον προνόμια.

6+1 μοναδικά food applications!

Πόσες φορές έχω χάσει μια συνταγή που σημείωσα στα γρήγορα πίσω από μία απόδειξη! Και πόσες ακόμα φορές ψάχνω μετά μανίας εκείνη τη φοβερή συνταγή για brownies που είχα βρει στο internet και τώρα είναι άφαντη.

Δείτε επίσης: Facebook: Βγαίνει νέα εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων για χρήστες Instagram!

Το χειρότερο μου όμως είναι όταν κατεβάζω μια συνταγή και όταν ξεκινάω το μαγείρεμα, αντιλαμβάνομαι ότι οι μετρήσεις είναι σε κάτι ακαταλαβίστικα Oz και οι θερμοκρασίες σε F!

Όλα αυτά τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην κουζίνα, έρχονται να λύσουν έξυπνα Application για iPhone και iPad που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη μόνο με ένα άγγιγμα της οθόνης! Και το καλύτερο? Είναι Free!

Escoffier Cook’s Companion

O γλυκούλης chef Escoffier, μας βοηθάει να μετατρέπουμε εύκολα τις κούπες σε γραμμάρια, τους βαθμούς Fahrenheit σε Κελσίου, τα ml σε κουτάλια και τα Oz σε γραμμάρια. Επιπλέον έχει ένα πολύ χρήσιμο γλωσσάρι για σχεδόν όλα τα υλικά που μπορεί να συναντήσουμε σε συνταγές, έναν οδηγό για τα απαραίτητα σκεύη σε μια κουζίνα και ένα timer.

Better Bacon

Πόσα είδη bacon υπάρχουν και από ποιο κομμάτι του γουρουνιού προέρχεται το καθένα? Γίνεται ν φτιάξει bacon κανείς σπίτι του και πώς? Αυτό το App απευθύνεται στους λάτρεις του νόστιμου αλλαντικού (δηλαδή στους πάντες) και λύνει όλες τις απορίες μας σχετικά με αυτό. Επιπλέον δίνει πεντανόστιμες συνταγές με bacon για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

Egg Timer

Πώς ακριβώς θέλετε τα αυγά σας? Μελάτα όταν είναι βραστά και κρεμώδη όταν είναι scrambled? Πόσο κρατάνε τα αυγά στο ψυγείο και πόσο όταν είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος? Και αλήθεια, πόσες συνταγές μπορεί να υπάρχουν για αυτό το αγαπημένο υλικό? Το Egg Timer έχει πάνω από 400 συνταγές με βασικό πρωταγωνιστή το αυγό, σας βοηθάει βήμα-βήμα να ψήσετε / τηγανίσετε / βράσετε / ποσάρετε τα αυγά σας ακριβώς όπως τα θέλετε και επιπλέον έχει μια μικρή εγκυκλοπαίδεια 101 με όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε σχετικά με τη θρεπτική του αξία, τη διατήρησή του και πολλά άλλα.

Big Oven

Ένα application που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Φτιάξτε το πλάνο μαγειρέματος της εβδομάδας, δημιουργήστε λίστες για ψώνια και καταχωρήστε τις δικές σας συνταγές για να μην τις ψάχνετε σε χαρτάκια και σημειωματάρια. Επιπλέον έχει πάνω από 250.000 συνταγές τις οποίες μπορείτε να εντάξετε στο πλάνο σας ή να αποθηκεύσετε στα αγαπημένα σας για εύκολη πρόσβαση. Πολύ χρήσιμη και η δυνατότητα να προσθέσεις τα leftovers σου σε μια λίστα και να σου βγάλει πιάτα βασισμένα σε αυτά.

RecipePad

Μία απλή εφαρμογή όπου καταχωρείτε τις συνταγές σας για εύκολη πρόσβαση. Φτιάξτε τη λίστα των υλικών, καταγράψτε τη συνταγή σας βήμα-βήμα και στο τέλος προσθέστε τη φωτογραφία, τον χρόνο παρασκευής και το βαθμό δυσκολίας. Εύκολα και απλά!

UNIQLO RECIPE

Πρωτότυπες και πεντανόστιμες συνταγές, σε ένα υπέροχο και εύχρηστο περιβάλλον. Με χρήσιμες step By Step φωτογραφίες, δυνατότητα αποθήκευσης της λίστας υλικών για τα ψώνια σας και φωτογραφίες των chef που τις προτείνουν. Bonus η ανάλυση των ρούχων των chef και η δυνατότητα αγοράς τους online! Food & Fashion σε ένα App.

Foodspotting

Share Your Food, αυτή είναι η φιλοσοφία του Foodspotting. Μοιραστείτε με τους φίλους σας το φαγητό που απολαύσατε σε ένα εστιατόριο, ένα γλυκό που ανακαλύψατε σε ένα ζαχαροπλαστείο ή το καλύτερο burger της γειτονιάς σας. Μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μικρούς γευστικούς θησαυρούς που προτείνουν οι χρήστες του σε μια περιοχή που επισκέπτεστε πρώτη φορά ή δεν έχετε εξερευνήσει σωστά. Το απόλυτο App για Foodies!

Enjoy!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share