Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

«Ξέμεινες» από ίνετερνετ; Το κόλπο για να «σπάσεις» τον κωδικό από το Wifi του γείτονα! (Video)

Τα 5 βήματα!

17 Σεπτεμβρίου 2019 20:20
«Ξέμεινες» από ίνετερνετ; Το κόλπο για να «σπάσεις» τον κωδικό από το Wifi του γείτονα! (Video)

Ξέμεινες χωρίς ίντερνετ και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Ψάχνεις τρόπο να σπάσεις τον κωδικό του γείτονα σου; Δες τον πιο εύκολο τρόπο βήμα προς βήμα εδώ! Τι σημαίνει το Error 404 που βλέπουμε σε σελίδες στο ίντερνετ; Πώς πήρε το χαρακτηριστικό του νούμερο;

Ξεχνάς να πληρώσεις τον λογαριασμό του ίντερνετ και αυτοί οι άκαρδοι άνθρωποι στο κόβουν λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Και που να προλάβεις τώρα μέσα σε μια ημέρα να πας να το πληρώσεις; Έχουμε και δουλειές κύριος!

Αλλά επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει κι’ άλλο μονοπάτι, μην μασάς! Δες τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να σπάσεις τον κωδικό από το wifi που πιάνεις και είναι κλειδωμένο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιντερνετ wi fi

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξεις πριν ξεκινήσεις την όλη διαδικασία είναι ο τύπος της κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από το συγκεκριμένο wi-fi που θες να σπάσεις. Οι κατηγορίες είναι δύο, WEP και WPA.

Εμείς θα ασχοληθούμε με τον WEP που είναι και ο πιο βασικός και τον συναντάμε πολύ συχνότερα.

Βήμα 1:

Χρειάζεσαι έναν συμβατό ασύρματο προσαρμογέα. Στην ουσία το βασικότερο είναι η ασύρματη κάρτα του υπολογιστή σου να είναι συμβατή με το λογισμικό Commview, για να γίνει η σύλληψη των πακέτων δεδομένων.

Αλλά αυτό είναι το μόνο εύκολο για να το τσεκάρεις. Κάνε κλικ εδω για να κατεβάσεις το προγραμματάκι και να τσεκάρεις την συμβατότητα.

Όμως επειδή μετά τη λήψη των πακέτων ξεκινάει το πραγματικό cracking, κατέβασε το κατάλληλο λογισμικό από εδω!

Βήμα 2:

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο CommView για το Wi-fi.

Αφού έχεις κατεβάσει το αρχείο zip του CommView για Wi-Fi εκτέλεσε το setup.exe για να το εγκαταστήσεις. Όταν ανοίγει το CommView για πρώτη φορά έχει έναν οδηγό εγκατάστασης. Ακολούθησε τις οδηγίες για να το εγκαταστήσεις για την κάρτα ασύρματου δικτύου.

Έπειτα, κάνε κλικ στο play στην πάνω αριστερή γωνία του παραθύρου της εφαρμογής και θα ξεκινήσει η σάρωση για ασύρματα δίκτυα ανά κανάλι. Μετά από λίγα λεπτά θα έχεις μια μεγάλη λίστα από ασύρματα δίκτυα με τον τύπο ασφαλείας και το σήμα τους . Τώρα είναι η ώρα να επιλέξεις το δίκτυο που θες να σπάσεις.

Βήμα 3:

Πρέπει να θυμάσαι ότι διαλέγουμε τον τύπο WEP και το δίκτυο με το υψηλότερο σήμα.

Για να κάνεις λήψη των πακέτων μόνο από το επιθυμητό δίκτυο ακολούθησε τα επόμενα βήματα.

Κάντε δεξί κλικ στο δίκτυο που επιθυμείς να συνδεθείς και κάντε κλικ στο copy MAC Address. Πήγαινε στην καρτέλα Rules στην κορυφή και στην αριστερή πλευρά επέλεξε MAC διευθύνσεις και πάτα Enable MAC Address rules.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιντερνετ wi fi

Στο action επέλεξε capture και στο Add record επέλεξε both. Τώρα επικόλλησε τη διεύθυνση mac, που έκανες αντιγραφή νωρίτερα, στο παρακάτω πλαίσιο. Πρέπει να καταγράψει μόνο πακέτα δεδομένων για το cracking. Έτσι, επέλεξε D στη γραμμή στο επάνω μέρος του παραθύρου και να κατάργησε την επιλογή M και C.

Τώρα μπορείς να αποθηκεύσεις τα πακέτα έτσι ώστε να τα κάνει crack αργότερα. Για να το κάνεις αυτό, πήγαινε στην καρτέλα logging στην κορυφή και ενεργοποίησε το auto saving, ορίζοντας στο Maximum Directory Size έως το 2000 και στο Average Log File Size 20.

Βήμα 4:

Ο ελάχιστος αριθμός των πακέτων που θα πρέπει να καταγράψει είναι 100.000 για να είναι ένα αξιοπρεπές σήμα.

Πήγαινε στην καρτέλα log tab και κάνε κλικ στο concatenate logs. Επιλέξτε όλα τα αρχεία καταγραφής που έχουν αποθηκευτεί και μην κλείσεις ακόμη το CommView για Wi-Fi.

Τώρα βρες τα αποθηκευμένα αρχεία και άνοιξε τα log files. Επιλέξτε File- Export -Wire me μορφή tcpdump και επέλεξε οποιοδήποτε κατάλληλο προορισμό. Αυτό θα σώσει τα αρχεία καταγραφής με επέκταση.cap στην εν λόγω θέση.

Βήμα 5:

Εκτέλεσε το Aircrack-ng GUI που κατέβασες πριν και επέλεξε WEP Άνοιξε το αρχείο .cap που αποθήκευσες πριν και κάνε κλικ στο κουμπί Launch. Και τόσο απλά θα έχεις το περιβόητο κλειδί που χρειάζεσαι!

Και για τους οπτικούς τύπους, δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Το συνέδριο της Apple λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ενημερώνει για τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές στα προγράμματα των iPhone και των υπόλοιπων συσκευών της εταιρίας. Εκατομμύρια χρήστες της Yahoo αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το email!

Την παρουσίαση άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, ο οποίος και αναφέρθηκε σε μια σειρά από αναβαθμίσεις και νέα προϊόντα που ο αμερικανικός κολοσσός θα ρίξει στην αγορά απέναντι στην Google, αλλά και την Facebook.

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται επαγγελματικά με την πληροφορική ήταν το υπερόπλο της Apple, το νέο Mac Pro, ένας υπερυπολογιστής που στην εταιρία ευελπιστούν να σβήσει τις εξευτελιστικές κριτικές του προκατόχου του.

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Το νέο iOS13 γίνεται μαύρo

Σύμφωνα με τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της Apple, το νέο iOS 13 θα περιλαμβάνει εφαρμογή ξεκλειδώματος οθόνης με αναγνώριση προσώπου, λειτουργική και 30% πιο γρήγορη. Παράλληλα, αναμένεται μια γενναία ανανέωση στο Store των iPhone το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές 50% πιο μικρές σε όγκο, ενώ και οι αναβαθμίσεις των ήδη εγκατεστημένων συμπιέζονται σε όγκο κατά 60%.

 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share