Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θέλετε να δείτε ένα ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram; Υπάρχει τρόπος!

Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό πια!

29 Αυγούστου 2019 12:46
Θέλετε να δείτε ένα ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram; Υπάρχει τρόπος!

Θέλετε να δείτε ένα ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram και τόσο καιρό δεν μπορείτε; Τότε σας βρήκαμε την λύση και δεν θα μείνει τίποτα κρυφό πια! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια πίσω από την "απόκρυψη" των like στο Instagram!

Φυσικά, ο πρώτος, σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να δει κάποιος το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram είναι να κάνει αίτημα για να γίνει ακόλουθος. Οταν ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού Instagram λογαριασμού αποδεχθεί το αίτημα, τότε ο... αιτών θα έχει πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του, θα μπορεί να χαζεύει τις φωτογραφίες του, τα insta stories του και θα μπορεί να σχολιάζει και να ανταλλάσσει προσωπικά μηνύματα μαζί του.

Πώς μπορείς να δεις τις δημοσιεύσεις ενός ιδιωτικού Instagram λογαριασμού

Τι γίνεται στην περίπτωση, όμως, που κάποιος θέλει να δει το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού Instagram λογαριασμού χωρίς να ακολουθήσει την εν λόγω διαδιακασία;

Κάποιες από τις δημοσιεύσεις των ιδιωτικών Instagram λογαριασμών μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε αν ψάξει λίγο παραπάνω.

Χρησιμοποιήστε την Google

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το όνομα του Instagram του ιδιωτικού λογαριασμού (μπορείτε να δείτε το όνομα, τον αριθμό των αναρτήσεων και των ακολούθων ενός ιδιωτικού λογαριασμού) στο Google και στη συνέχεια να κάνετε μια αναζήτηση εικόνων.

Πιθανότατα ορισμένες από τις φωτογραφίες του εν λόγω Instagram λογαριασμού θα εμφανιστούν, αφού έχουν ταγκαριστεί κάπου αλλού σε ένα δημόσιο λογαριασμό Instagram ή ακόμα και σε λογαριασμούς του Facebook.

Αλλάζουν όνομα το Instagram και WhatsApp – Πώς θα λέγονται (photo)

Το Facebook αγόρασε το Instagram το 2012 και το WhatsApp το 2014. Αλλά ακόμη και σήμερα, πολλοί χρήστες αυτών των εφαρμογών δεν συνειδητοποιούν ότι αποτελούν μέρος της αυτοκρατορίας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Η θλιβερή ιστορία πίσω από το «δαγκωμένο μήλο» της Apple

Στο Facebook υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από χρήστες που συνηθίζουν εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους γράφοντας σχόλια του τύπου: «Μισώ τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και το Facebook. Πάω στο Instagram» .

Instagram και WhatsApp μέχρι πρότινος λειτουργούσαν ανεξάρτητα από το Facebook. Είχαν δικούς τους διευθύνοντες συμβούλους, δικές τους εφαρμογές και ιστοσελίδες, τα δικά τους κτίρια γραφείων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Την Παρασκευή ωστόσο, το Facebook επιβεβαίωσε ότι η ανεξάρτητη εποχή των δύο εφαρμογών έφτασε στο τέλος της. Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι η ιδιοκτησία των εφαρμογών από το Facebook θα καταστεί σαφέστερη. «Θέλουμε να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του Facebook», δήλωσε η εκπρόσωπος, Bertie Thomson. Η αλλαγή αναφέρθηκε νωρίτερα από το The Information. Για το λόγο αυτό, στις δύο αυτές εφαρμογές θα προστεθεί η λέξη ‘Facebook». Πείτε γεια λοιπόν στο νέο Instagram Facebook και στο WhatsApp Facebook!

Οι νέοι τίτλοι θα εμφανιστούν στις δύο εφαρμογές στο App Store και στο Google Play. Στη συσκευή του κινητού τα ονόματα θα μείνουν όπως είναι (προς το παρόν). Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δείτε την ένδειξη «From Facebook» στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης των Instagram και WhatsApp.

Μεγάλη απάτη στο WhatsApp

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές τόσο στο Android όσο και στο iOS, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το WhatsApp αποτελεί στόχο για πολλούς χάκερς. Ερχονται τα αναδιπλούμενα κινητά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun η τελευταία απάτη έχει να κάνει με μια υποτιθέμενη προσφορά δωρεάν gigabyte. Ωστόσο όσοi από εσάς λάβετε ένα τέτοιου είδους μήνυμα (για 1 giga δώρο) μην το πιστέψετε. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους μηνύματα μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής WhatssApp έχει σκοπό να σας χρεώσει και όχι να σας δώσει το δώρο που σας υπόσχεται.

Σε περίπτωση πάντως που κάνετε αποδοχή στο μήνυμα και κλάνετε κλικ στον σύνδεσμο – όπως αναφέρει η Sun – θα οδηγείται σε μια ιστοσελίδα που σας προσκαλεί να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων με τη μορφή έρευνας. Όταν ολοκληρώσετε με τις απαντήσεις τότε θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε και την χρέωση για τις υπηρεσίες που σας παρέχονται.

Οι ειδικοί μίλησαν! Αυτά είναι τα κινητά που χαλάνε πιο σπάνια!

Τις κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων που παρουσιάζουν τον χαμηλότερο «δείκτη αποτυχίας» παρουσίασε μια μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Harris Interactive στη Γαλλία.

Με τον όρο «δείκτης αποτυχίας» εννοείται το ποσοστό των συσκευών που επέστρεψαν για επισκευή πριν από τη λήξη της διετούς εγγύησης. Κατ' επέκταση όσο καλύτερη επίδοση παρουσιάζει μία εταιρεία ως προς αυτόν το δείκτη τόσο πιο αξιόπιστα θεωρούνται τα προϊόντα της αλλά και η ίδια η μάρκα.

Η έρευνα βασίστηκε σε δείγμα 130.350 κινητών τηλεφώνων που επέστρεψαν για επισκευή στα σημεία service της αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων Fnac Darty, σε Γαλλία και Βέλγιο, με την Harris Interactive να συντάσσει την κατάταξη των κατασκευαστών, σύμφωνα με τον αριθμό των περιστατικών που παρουσιάστηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Όσο μικρότερος ήταν ο αριθμός των περιστατικών που προέρχονταν από μία εταιρεία, τόσο πιο ψηλά στην κατάταξη εμφανίζεται ο συγκεκριμένος κατασκευαστής.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Honor, με τη Huawei να έρχεται δεύτερη και την Apple να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Από το σύνολο των 130.350 κινητών τηλεφώνων που έφθασαν στο σέρβις, ποσοστό 34% επιδιορθώθηκαν άμεσα, για το 54% χρειάστηκε αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος, ενώ περισσότερα από 1 στα 10 κινητά (12%) αντικαταστάθηκαν με νέα συσκευή.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ο μέσος χρόνος αντικατάστασης ενός κινητού τηλεφώνου στη Γαλλία (δηλαδή, ο χρόνος που ο καταναλωτής δεν προχωρά στην απόκτηση μιας νέας συσκευής) έχει φθάσει πλέον τα τρία έτη, συνεχίζοντας στην ίδια αυξητική τάση που χαρακτηρίζει την αγορά της κινητής όλη την τρέχουσα δεκαετία.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share