Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γνωρίστε τη μαγεία του μηχανικού πληκτρολογίου με ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό keyboard!

Κερδίζουν συνεχώς έδαφος σε σχέση με τα συμβατικά!

28 Ιανουαρίου 2019 10:37
Γνωρίστε τη μαγεία του μηχανικού πληκτρολογίου με ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό keyboard!

Υπάρχει λόγος που ολοένα και περισσότεροι στρέφονται στην επικράτεια του μηχανικού πληκτρολογίου και πληρώνουν αυτό το ακριβότερο τίμημα για να το βάλουν στα δάχτυλά τους.

Δεν είναι μόνο ότι η πληκτρολόγηση γίνει απείρως πιο διασκεδαστική, με αυτό το χαρακτηριστικό «κλικ» του μηχανικού keyboard να σε διαβεβαιώνει πως το πλήκτρο πατήθηκε πράγματι, είναι η ασύγκριτη ταχύτητα και ακρίβεια που σου δίνει στο πάτημα των πλήκτρων που το κάνουν ακαταμάχητο.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια κερδίζουν συνεχώς έδαφος σε σχέση με τα συμβατικά, τα keyboards μεμβράνης, και μια ευχάριστη προσθήκη είναι το ιδιαιτέρως λεπτό K1 Mechanical Keyboard της Keychron. Μια ιδέα που είχε βγάλει η εταιρία τον Οκτώβριο στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και πλέον είναι πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! - «Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες»

Τα πλήκτρα εδώ είναι πολύ χαμηλού προφίλ (ύψος μόλις 7,6 χιλιοστών!), ενώ ο φωτισμός LED παρέχει μια πιο μοντέρνα εκδοχή στη ρετρό πληκτρολόγηση που προσφέρει το μηχανικό keyboard.

Το ασύρματο (μέσω Bluetooth) K1 συνδέεται ταυτοχρόνως μέχρι και τρεις συσκευές, είναι καμωμένο από αλουμίνιο και κυκλοφορεί σε δύο επιλογές, 87 ή 104 πλήκτρων, διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και περιβάλλον Mac.

Όσο για την τιμή του, κυμαίνεται από τα 65-83 ευρώ (74-94 δολάρια), κάτι που το κάνει αρκετό προσιτό για τον άνθρωπο που χρησιμοποιεί καθημερινά τον υπολογιστή του και γράφει επαγγελματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο ο Θεοδωράκης! Η σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share