Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! - «Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες»

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη συνάντησή με τον 19χρονο Αλβανό τρεις ημέρες μετά το έγκλημα!

28 Ιανουαρίου 2019 10:32
Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! - «Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες»

Ο 19χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, επέστρεψε υπό άκρα μυστικότητα στη Ρόδο, προκειμένου να απολογηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια.

H ανακρίτρια έχει συλλέξει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο 19χρονος είχε πολύ παραβατική συμπεριφορά. Όπως φαίνεται, το μοιραίο εκείνο βράδυ του βιασμού της 19χρονης, ο κατηγορούμενος έψαχνε για το επόμενο του θύμα.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες»

Μιλώντας στο Star, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη συνάντησή του με τον 19χρονο Αλβανό, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες», περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον 19χρονο το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Αννίτα Πάνια!

Όπως είπε, το βράδυ εκείνο η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος «τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν, αλλά δεν πλησίασε κανένας».

Η 1η Δεκεμβρίου είναι η μέρα κατά την οποία ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη ΑμεΑ. Σύμφωνα με το Star, o 23χρονος όταν συνελήφθη από αστυνομικούς τους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο 19χρονος Αλβανός έριχνε χαστούκια στην 19χρονη ΑμεΑ.

«Ο Λ… κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η Ε… έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να του πάρει π… Μετά ο Λ… ξάπλωσε την Ε… μπρούμυτα στην άμμο, ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της», περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε: «Η Ε… έλεγε αφήστε με να φύγω και ο Λ… της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά… Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο Λ… και τελικά το κατέβασα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού: Κι άλλος νεκρός που είχε εμπλακεί στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου!

«Να τιμωρηθούν με τη μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει»

«Το μήνυμά μου είναι το εξής: Να παραμείνουν προφυλακιστέοι μέχρι να γίνει η δίκη και όταν έρθει η ώρα της δίκης να τιμωρηθούν με τη μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει», δήλωσε στο Star ο πατέρας της 19χρονης ΑμεΑ.

Τι κρύβουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων

Σύμφωνα με το Star, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πρώην συντρόφους τόσο του Έλληνα όσο και του Αλβανού. Τουλάχιστον δύο κοπέλες έχουν καταθέσει για τον Αλβανό ότι τις κακοποιούσε.

Αυτό που δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό στις Αρχές, είναι το ότι δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων.

«Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο. Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού», δήλωσε στο Star ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρ. Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share