Βαζουμε στο πυρξ η στο ταψι (30χ27ν) μια σειρα φρυγανιες στο πατο. Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζαχαρη για 4 λεπτα και σιροπιαζουμε καυτο με κουταλι σιγα-σιγα
Κανουμε και μια ΚΡΕΜΑ με 1 λιτρο γαλα-5 κ.σ.ζαχαρη ,120 γρ κορν φλαουρ και την ριχνουμε σιγα-σιγα πανω στις φρυγανιες
2 φακελακια γκαρνι οπως γραφει η συσκευασια και την βαζουμε απαλα πανω στην κρυα κρεμα
Τελος φτιαχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε 250 γρ κρεμα γαλακτος να ζεσταθει και σπαμε μεσα 250 γρ σοκολατα γαλακτος η και απλη μαυρη κουβερτουρα
Ανακατευουμε μολις πηξει κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1 κ.σ.βιταμ
Ανακατευουμε διαρκως μεχρι να κρυωσει και στην συνεχεια το ριχνουμε σιγα-σιγα πανω στην σαντιγυ
Και το βαζουμε στο ψυγειο
Χωρίς καμία τύψη: Γλυκό ψυγείου με βύσσινο και γιαούρτι - Το μυστικό της υγιεινής συνταγής
Φτιάξτε, σήμερα κιόλας, ένα λαχταριστό και παράλληλαδιαιτητικόγλυκό ψυγείουμε γιαούρτι, βύσσινα και άλλα 2 υλικά. Πρόκειται για μιαεύκοληκαιγρήγορησυνταγήπου θα λατρέψετε. Σε περίπτωση όμως, που θέλετε ένα γλυκό με σοκολάτα,δείτε εδώ μια άλλη συνταγή.
Υλικά
Ζελέ 1 πακέτο με δυο φακελάκια βύσσινο
Γιαούρτι 500 γρ 2% (μπορείτε καιπλήρες)
Κομπόστα 1 μικρό κουτί βύσσινο
Κόρν Φάουρ 1κοφτήκουταλιά
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το σιρόπι από την κομπόστα βύσσινο μαζί με το κόρν φλάουερ και βράζουμε λίγο μέχρι να δέσει και να γίνει έναπαχύρρευστοσιρόπι. Όταν το σιρόπι δέσει προσθέτουμε και τα βύσσινα. Τέλος το αφήνουμε στην άκρη νακρυώσει.
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Μετά προσθέτουμε στο μείγμα του ζελέ,το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά ναομογενοποιηθείμε τον ζελέ.
Στη συνέχεια το βάζουμε σε μια φόρμα στρωμένη με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστονέξι ώρες. Αφού περάσουν οι έξι ώρες και το ζελέ μας έχει παγώσει καλά το ξεφορμάρουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τηνκρύαπλέον σάλτσα βύσσινο που έχουμε φτιάξει με την κομπόστα.