Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο νόστιμο και εύκολο παγωτό σοκολάτα με μόνο 2 υλικά

Θα το λατρέψουν όλοι!

30 Μαρτίου 2022 11:31
Το πιο νόστιμο και εύκολο παγωτό σοκολάτα με μόνο 2 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπαίνει ο Απρίλιος και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, οπότε και η κατάψυξη μας γεμίζει παγωτά. Αν θέλεις να έχεις πάντα στο σπίτι σου σπιτικό, νόστιμο και υγιεινό παγωτό, ακολούθησε την παρακάτω πανεύκολη συνταγή, που θα λατρέψουν όλοι.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 5+1 επιλογές για το πιο λαχταριστό γλυκό της πόλης.

Υλικά

Κρέμα Γάλακτος 500 ml φυτική
Πραλίνα 300 γρ. φυτική

Δείτε τη συνταγή

Που θα φάτε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά: Ανακαλύψτε 3 + 1 μαγαζιά στην Αθήνα

Το instagram είναι μία από τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες. Εκατομμύρια χρήστες καθημερινά ανεβάζουν φωτογραφίες και μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους ακολούθους τους. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές νέες τάσεις που εμπνέονται από το instagram. Ακούμε για παράδειγμα να λένε, "πολύ ινστραγκραμικές οι φωτογραφίες σου" ή "αυτό το μέρος είναι πολύ ινσταγκραμικό".

Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργούνται ακόμα και γλυκά που εμπνέονται από την αισθητική του instagram. Αρκετά μαγαζιά στην Αθήνα, σερβίρουν γλυκά σε διακόσμηση και αισθητική πολύ ινσταγκραμική. Μάλιστα, κάποια μαγαζιά έχουν και σημείο στον κατάλογο που αναφέρεται στα συγκεκριμένα γλυκά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε 2 +1 μαγαζιά στην Αθήνα που σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή.

Fairytale Athens, Λεωκορίου 16, Αθήνα

Το Fairytale Athens, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό και τόσο η αισθητική όσο και τα γλυκά του έχουν κάνει το μαγαζί viral.

Τα γλυκά στο Fairytale δεν είναι μόνον νόστιμα, αλλά έχουν και υπέροχη αισθητική, είναι πραγματικά καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Μάλιστα, στον κατάλογο του μαγαζιού υπάρχει ξεχωριστή λίστα με ινσταγκραμικά γλυκά για να βγάλεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες και για να απολαύσεις την τέχνη του γλυκού.

Που θα φάτε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά στην Αθήνα

Που θα φάτε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά στην Αθήνα

Ellyz Cafe, Αγίου Φιλίππου 11, Αθήνα

Το Ellyz Cafe, είναι ένα ακόμα μαγαζί στην Αθήνα, το οποίο ξεχωρίζει για την αισθητική του. Το ροζ χρώμα και τα λουλούδια κυριαρχούν στο χώρο, προσφέροντας μία άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα.

Τα γλυκά που θα βρεις στο Ellyz Cafe είναι πολύ νόστιμα και ιδιαίτερα, ενώ και η όψη τους είναι πραγματικό έργο τέχνης.

Στον κατάλογο θα βρεις πολλές επιλογές με instagrammable γλυκά.

Που θα φάτε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά στην Αθήνα

Flour of Youth, Βεΐκου 91, Αθήνα

Στο Flour of Youth τα γλυκά θυμίζουν έργα τέχνης. Μόλις μπεις στο μαγαζί θα θες να φωτογραφήσεις το κάθε γλυκό ξεχωριστά. Οι τούρτες είναι βγαλμένες από το παραμύθι.

Τριαντάφυλλά στους τοίχους και καναπέδες βγαλμένοι σαν από το κάστρο της πριγκίπισσας Σίσης, κοσμούν το μαγαζί και δημιουργούν μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

Madame Fraise, Υμηττού 225, Παγκράτι - Διανομή μέσω Wolt

Το Madame Fraise είναι το πρώτο ζαχαροπλαστείο-φάντασμα της πόλης, «παιδί» δύο νέων pastry chefs, που έχουν ήδη όμως διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχείων της χώρας.

Παράγγειλε σπίτι σου τα πιο Instagrammable γλυκά και βγάλε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Τα γλυκά τους έχουν υψηλή αισθητική, την οποία μπορείς να φέρεις μέσα στο σπίτι σου με μία μόνο παραγγελία.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share