Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το μυστικό για τέλεια μπιφτέκια που λίγοι γνωρίζουν!

Ακολουθήστε το!

29 Ιανουαρίου 2022 11:50
Αυτό είναι το μυστικό για τέλεια μπιφτέκια που λίγοι γνωρίζουν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λαχταριστή συνταγή για μπιφτέκια. Με αυτό το μυστικό θα μπορέσετε να φτιάξετε το τέλειο πιάτο και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Έτοιμα μπιφτέκια στο πι και φι, με αυτό το μυστικό!

Διαβάστε επίσης: Ρίξτε μαζί με τα μπιφτέκια σας αυτό το μυρωδικό στη σχάρα - Θα τα απογειώσει

Δείτε το βίντεο και φτιάξτε τα

Βάλτε στα μπιφτέκια σας ένα κουταλάκι μουστάρδα - Δεν θα τα ξαναφτιάξετε με άλλο τρόπο

Τα μπιφτέκια είναι ένα φαγητό απλό, νόστιμο και υγιεινό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Όσες φορές κι αν τα φτιάξουμε πάντα θα θέλουμε να πειραματιζόμαστε και να ψάχνουμε μικρά μυστικά για να απογειώσουμε τη γεύση τους. Μετά το μυστικό με το ούζο, το Athensmagazine.gr σας φέρνει ένα ακόμη tip για να απογειώσετε τα μπιφτέκια σας και να τα κάνετε ακόμη πιο αφράτα.

Ποιο είναι όμως το μαγικό υλικό για μια πιο.. πιπεράτη γεύση; Η μουστάρδα! Πλέον, μουστάρδες στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλές πέραν της κλασσικής, είτε πιο καυτερή και πικάντικη, είτε με κάποιο γλυκό συστατικό μέσα όπως μέλι ή πορτοκάλι.

Διαλέξτε αυτή που εσείς προτιμάτε και πριν πλάσετε τα μπιφτέκια σας προσθέστε στον κιμά σας λίγη από τη μουστάρδα της αρεσκείας σας. Προσοχή! Μην το παρακάνετε γιατί μετά τα μπιφτέκια σας θα έχουν πιο υγρή σύσταση, δεν θα μπορούν να "σταθούν" καλά και κατά το ψήσιμο μπορεί να διαλυθούν.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share