Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παραδεισένιο cheesecake στο πι και φι - Θα το λατρέψετε

Είναι πεντανόστιμη!

15 Δεκεμβρίου 2021 11:09
Παραδεισένιο cheesecake στο πι και φι - Θα το λατρέψετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το cheesecake είναι ένα από τα πιο νόστιμα γλυκά ψυγείου και από τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων. Αν θέλεις να φτιάξεις το πιο παραδεισένιο chessecake και να ξετρελάνεις τους πάντες, τότε η παρακάτω συνταγή θα σας συναρπάσει. Με την ευκαιρία δες εδώ πως θα φτιάξεις ακαταμάχητο μιλφέιγ με μόνο 4 υλικά.

Υλικά

  • 400γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
  • 200γρ. Arla Κρέμα Γάλακτος 36%
  • 1/3 κούπας γάλα ζαχαρούχο
  • χυμό από 1-2 λεμόνια
  • 400γρ. μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους
  • 200γρ. μπισκότα τύπου digestive
  • 80γρ. Βούτυρο Lurpak

Εκτέλεση

  • Βάζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και χτυπάτε να γίνουν σκόνη.
  • Λιώνετε το βούτυρο στα μικροκύματα, το ρίχνετε στο μπλέντερ και χτυπάτε να ανακατευτεί καλά με τα μπισκότα.
  • Απλώνετε το μπισκότο σε μία ταρτιέρα και βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.
  • Στο μεταξύ, ρίχνετε σε βαθύ μπολ το τυρί, την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε με σύρμα ζαχαροπλαστικής μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε για ½ λεπτό ακόμη.
  • Βγάζετε την ταρτιέρα από την κατάψυξη, απλώνετε μέσα το μίγμα της κρέμας και από επάνω τη μαρμελάδα και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρετε.

Πηγή: olivemagazine.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share