Παραδεισένιο cheesecake στο πι και φι - Θα το λατρέψετε
Είναι πεντανόστιμη!
15 Δεκεμβρίου 2021 11:09
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Το cheesecake είναι ένα από τα πιο νόστιμα γλυκά ψυγείου και από τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων. Αν θέλεις να φτιάξεις το πιο παραδεισένιο chessecake και να ξετρελάνεις τους πάντες, τότε η παρακάτω συνταγή θα σας συναρπάσει. Με την ευκαιρία δες εδώ πως θα φτιάξεις ακαταμάχητο μιλφέιγ με μόνο 4 υλικά.
Υλικά
400γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
200γρ. Arla Κρέμα Γάλακτος 36%
1/3 κούπας γάλα ζαχαρούχο
χυμό από 1-2 λεμόνια
400γρ. μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους
200γρ. μπισκότα τύπου digestive
80γρ. Βούτυρο Lurpak
Εκτέλεση
Βάζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και χτυπάτε να γίνουν σκόνη.
Λιώνετε το βούτυρο στα μικροκύματα, το ρίχνετε στο μπλέντερ και χτυπάτε να ανακατευτεί καλά με τα μπισκότα.
Απλώνετε το μπισκότο σε μία ταρτιέρα και βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.
Στο μεταξύ, ρίχνετε σε βαθύ μπολ το τυρί, την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε με σύρμα ζαχαροπλαστικής μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε για ½ λεπτό ακόμη.
Βγάζετε την ταρτιέρα από την κατάψυξη, απλώνετε μέσα το μίγμα της κρέμας και από επάνω τη μαρμελάδα και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρετε.