Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήρε μια χούφτα μακαρόνια και τα τύλιξε με κιμά - Αυτό που έκανε είναι άκρως απολαυστικό (Video)

Θα το κάνετε αμέσως

25 Οκτωβρίου 2021 14:24
Πήρε μια χούφτα μακαρόνια και τα τύλιξε με κιμά - Αυτό που έκανε είναι άκρως απολαυστικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απολαυστικό πιάτο δημιουργήθηκε με μακαρόνια και κιμά, αλλά δεν είχαμε σκεφτεί να φτιάξουμε με τον συγκεκριμένο τρόπο που θα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε τα υλικά από την αρχή. Όπως για παράδειγμα τα μακαρόνια με τον κιμά, αφού πριν βράσουμε τα ζυμαρικά, τα τυλίγουμε με κιμά και σιγά σιγά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ενώ, δείτε έναν πανέξυπνο τρόπο για να υπολογίσετε ακριβώς πόσα μακαρόνια πρέπει να μαγειρέψετε.

Δείτε το βίντεο:

Πρόσθεσε στα μακαρόνια που έβραζαν ένα ποτήρι παγωμένο νερό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Ποιο είναι το μυστικό για το βράσιμο των μακαρονιών; Άμα ρίξετε ένα ποτήρι παγωμένο νερό την ώρα που βράζουν, τότε το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Και μιας και μιλάμε για μυστικά, δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να βάζετε βούτυρο στα μακαρόνια.

Ακόμα ένα κόλπο για να κάνετε την τέλεια μακαρονάδα, Ρίξτε νερό στη κατσαρόλα μέχρι τη μέση και περιμένετε μέχρι να βράσει.

Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι και ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο νερό. Περιμένετε, μέχρι να αναδυθούν και στη συνέχεια, σιγά σιγά, ρίχνουμε ένα ποτήρι κρύο νερό. Μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά.

Οι μεγαλύτεροι σεφ προειδοποιούν: Μην παραγγέλνετε μακαρόνια σε αυτά τα εστιατόρια

Μια νέα αποκάλυψη έκαναν γνωστοί σεφ της Νέας Υόρκης, και έχει να κάνει με τα φαγητά που δεν πρέπει να παραγγέλνουμε από ταβέρνες και εστιατόρια. Ένα από αυτά είναι τα μακαρόνια...

Ο σεφ Μίχαελ Άρμστρονγκ της Νέας Υόρκης, συμβουλεύει να παραγγέλνετε πιάτα που είναι η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μην περιμένετε τίποτα καλό όταν παραγγέλνετε ζυμαρικά σε μια πιτσαρία ή ψάρι σε ένα ψητοπωλείο».

Τα υλικά για τα πιάτα που δεν έχουν μεγάλη ζήτηση, καταλήγουν να μένουν στα ψυγεία για μεγάλο διάστημα. Έτσι, αυξάνεται ο κίνδυνος να μην είναι καλά, και επίσης εδώ θα δείτε το τυρί που δεν πρέπει να παραγγέλνετε στις ταβέρνες.

Άφησε μια ξύλινη κουτάλα μέσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Υπάρχουν κάποια καθημερινά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε όλοι μας, αλλά το κάνουμε με τον πιο λάθος τρόπο, γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει. Ένα από αυτά είναι η πιρούνα για τα μακαρόνια.

Αφού ανακαλύψαμε γιατί η κουτάλα των μακαρονιών έχει τρύπα στη μέση, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε και την αλήθεια για την ξύλινη πιρούνα. Η χρήση της ξύλινης πιρούνας εκτός από το να ανακατεύεις τα μακαρόνια είναι να την τοποθετείς επάνω από την κατσαρόλα που βράζει, ώστε να πέφτει ο αφρός και να μην βγαίνει έξω.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share