Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη συνταγή! Πώς μπορείτε να φτιάξετε παγωτό φράουλα σε 45 δευτερόλεπτα

Φρέσκο, σπιτικό παγωτό

15 Ιουλίου 2021 10:08
Απίστευτη συνταγή! Πώς μπορείτε να φτιάξετε παγωτό φράουλα σε 45 δευτερόλεπτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρέσκο παγωτό, σε λιγότερο από ένα λεπτό, χωρίς ζάχαρη και λιπαρά. Κι όμως γίνεται. Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Ολιβερ μοιράζεται με όλους την απίστευτα εύκολα και απολαυστική συνταγή του.

Για το πανεύκολο παγωτό φράουλα, θα χρειαστείτε φυσικά φράουλες, οι οποίες θα πρέπει να είναι έχουν καταψυχθεί (αρκεί μια ώρα στον καταψύκτη), λίγο γιαούρτι και μια δυο κουταλιές μέλι.

Οπως είναι παγωμένες οι φράουλες τις βάζετε σε ένα πολυμίξερ, προσθέτετε το γιαούρτι και το μέλι και το παγωτό είναι έτοιμο. Λίγες σταγόνες λικέρ μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερη γεύση στο παγωτό...

Δείτε το βίντεο

Το πιο απλό παγωτό με ζαχαρούχο γάλα και δύο ακόμη υλικά!

Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει ακόμη καλοκαίρι αλλά ας το παραδεχτούμε, από τότε που πάψαμε να είμαστε παιδιά σταματήσαμε να περιμένουμε το καλοκαίρι για να φάμε παγωτό και το τρώμε άνετα όλο το χρόνο. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα σπιτικό και υγιεινό παγωτό; Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς την τέλεια συνταγή για το πιο λαχταριστό παγωτό με ζαχαρούχο γάλα. Πάμε να δούμε τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής!

Απίστευτη συνταγή! Πώς μπορείτε να φτιάξετε παγωτό φράουλα σε 45 δευτερόλεπτα

Υλικά

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγύ.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά. Προσθέτουμε το εβαπορέ (χτυπημένο σε αφρόγαλα) χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
  • Κάθε μια ώρα χτυπάμε για 2 λεπτά το μείγμα και ξανά στην κατάψυξη.
  • Αυτό το κάνουμε 2 με 3 φορές.

Αυτή είναι η βασική συνταγή. Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε το βασικό μείγμα σε άλλα μπολ και να του δώσουμε διάφορες γεύσεις. Κατάψυξη και… έτοιμο!

Αν γενικά αγαπάτε το ζαχαρούχο γάλα, δείτε εδώ τη λαχταριστή σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο γάλα!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share