Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

2 αγαπημένα στέκια στο Μικρολίμανο!

Το Athensmagazine.gr προτείνει τις καλύτερες επιλογές!

29 Ιουνίου 2021 09:47
2 αγαπημένα στέκια στο Μικρολίμανο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 2 υπέροχες επιλογές στο Μικρολίμανο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τόσο για την ποιότητα όσο και για τις καλές τιμές που προσφέρουν. Μια δοκιμή στα συγκεκριμένα μαγαζιά θα σας πείσουν! Παράλληλα δείτε και αγαπημένα στέκια στο Παγκράτι.

3 Monkeys

Το φαγητό είναι απόλαυση. Ακόμη μεγαλύτερη όταν είναι καλό και ποιοτικό. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και ανακάλυψε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί στο Μικρολίμανο που σίγουρα θα γίνει το επόμενο στέκι σας. Ο λόγος για το 3 Monkeys το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν από μια εβδομάδα και έχει γίνει πλέον η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του κόσμου.

Καλό φαγητό και μοναδικά κοκτέιλ αποτελούν αναμφίβολα έναν πολύ καλό λόγο για να το επισκεφτεί ένας νότιος που αγαπά την ποιοτική διασκέδαση ανεξαρτήτως ηλικίας και τσέπης. Ένας μοντέρνος χώρος με «ξεσηκωτική» διάθεση και ήδη φανατικό κοινό, λοιπόν, κρατάει ζωντανό το Μικρολίμανο και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Info: Ακτή Κουμουνδούρου 22 18538 Πειραιάς

3 Monkeys: Μπισκοτογλυκό με φράουλες

3 Monkeys: γλυκό

3 Monkeys: Γλυκό με φράουλες

3 Monkeys Μικρολίμανο: Φαγητό

3 Monkeys: Φαγητό

Carteλ

Το Carteλ ήρθε να δώσει νέα πνοή στην ιστορική γωνία της Ακτής Κουμουνδούρου και Επιδαύρου που για χρόνια στέγασε ένα από τα πιο φημισμένα μαγαζιά του Μικρολίμανου βάζοντας το και πάλι δυναμικά στον χάρτη της διασκέδασης.

Ο μοντέρνος και ντιζαϊνάτος χώρος του μας περιμένει από το πρωί με εξαιρετικούς καφέδες ενώ από το μεσημέρι και μετά σκυτάλη παίρνει η απόλαυση με μια κουζίνα που συνδυάζει λατινογενή προέλευση και ιταλικές πινελιές. Δυνατό χαρτί του το κεφάλαιο της νυχτερινής διασκέδασης που ξεκινά χαλαρά από νωρίς το βράδυ στο sea view rooftop και καταλήγει με super parties με vintage ελληνικά hits που μας ξεσηκώνουν κάθε βράδυ και ειδικά τις Κυριακές!

Info: Ακτή Κουμουνδούρου 64 18538 Πειραιάς

Cartel Μικρολίμανο

Cartel μαγαζί Μικρολίμανο

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share