Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

4+1 αγαπημένα μαγαζιά στο Παγκράτι που πρέπει να επισκεφτείτε!

Το Athensmagazine.gr προτείνει

20 Οκτωβρίου 2021 14:50
4+1 αγαπημένα μαγαζιά στο Παγκράτι που πρέπει να επισκεφτείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τέσσερα αγαπημένα μαγαζιά στο Παγκράτι για να απολαύσετε τόσο τον καφέ σας και το φαγητό σας όσο και το cocktail σας! Μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει και θα γίνουν τα επόμενα στέκια σας. Παράλληλα δείτε και πέντε υπέροχα μαγαζιά με αυλές στο κέντρο της Αθήνας.

Monsieur Cannibale

Σε έναν θεατράλε χώρο με έντονες αναφορές σε τσίρκο, «δυνατά» χρώματα, ατμοσφαιρικό φωτισμό και vintage σκηνικό, αποτέλεσμα του ταλέντου και της φαντασίας του γνωστού στον χώρο Άλέξανδρου Πετράκη, στεγάζεται εδώ και λίγους μήνες το καινούριο Monsieur Cannibale, κάνοντας upgrade στις επιλογές της περιοχής.

Info: Βρυαξίδος 24 11634 Αθήνα

Monsieur Cannibale

Geppetto

Η άφιξη του, έκανε upgrade στην ούτως ή άλλως δημοφιλή πιάτσα της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι, γεγονός που το έκανε γρήγορα στέκι! Φτάνοντας στην πλατεία, αποκλείεται να μην πέσει το βλέμμα σου, στο υπέροχο διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο του 1920, που πρόσφατα έφτιαξε το σπίτι του... ο Geppetto!

Info: Στίλπωνος 2, Αθήνα 116 36

Geppetto Παγκράτι

Flamingo

Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, ψηλοτάβανο και πολύ φωτεινό με τζαμαρία περιμετρικά, minimal με κάποιες "τροπικές" πινελιές, το Flamingo μας υποδέχεται από νωρίς το πρωί για ξεχωριστό μονοποικιλιακό καφέ, για εξαιρετικό brunch και γευστικές προτάσεις μεσογειακής κουζίνας μέχρι αργά το βράδυ για ένα twisted classic ή signature cocktail!

Info: Ευφρανόρος, Κρησίλα και, Αθήνα 116 35

Flamingo Παγκράτι

Πηνελόπη και Μνηστήρες

Απoλαύστε στον εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο τον καφέ σας το πρωί, ένα cocktail το απόγευμα και φυσικά το δημιουργικό μενού που επιμελείται ο ταλαντούχος chef Άλέξανδρος Καρανικόλας με βάση συνταγές από όλη την Ελλάδα!

Info: Πλατεία Πλαστήρα 8 Παγκράτι

Πηνελόπη και Μνηστήρες

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share