Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 19/04: Δεν χρειάζεται να δουλέψει για καιρό! Αυτό το «αστρονομικό» ποσό έβγαλε ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor

Οι συγκινητικές του δηλώσεις και οι τελικές απολαβές που προκαλούν... ίλιγγο

19 Απριλίου 2024 07:51
Survivor 2024 spoiler 19/04: Δεν χρειάζεται να δουλέψει για καιρό! Αυτό το «αστρονομικό» ποσό έβγαλε ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 19/04: Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor επί της ουσίας... οικειοθελώς, αφού στον τελευταίο του αγώνα τα παράτησε απέναντι στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, έχοντας φυσικά σοβαρό λόγο που ήθελε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως θα θυμάστε, ο πατέρας του, Λευτέρης, ναυάγησε καταμεσώς του Ειρηνικού Ωκεανού, διατρέχοντας πραγματικό και άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του, με την είδηση αυτή να έρχεται ως «κατραπακιά» για τον Ροδίτη παίκτη του Survivor, ο οποίος αμφιταλαντεύτηκε από την ώρα, που του ήρθαν τα μαντάτα, διαλέγοντας τελικά τη στάση, που διατήρησε και μην αφήνοντας άλλο παίκτη να αποχωρήσει.

Ο Τζέιμς, λοιπόν, αφού πρώτα το ζήτησε και ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, στο τέλος... έκατσε και έχασε, προκειμένου να μη μείνει άλλο στο παιχνίδι. Μας είχε προμηνύσει για την αποχώρησή του, άλλωστε, λέγοντας πως «τα παιδιά δεν ήξερα τι να ψηφίσουν, πριν μπουν στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα να ψηφίσουν εμένα, γιατί θα μου δώσουν το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω». Και στο τέλος, φυσικά, φάνηκε πολύ καλά τι είχε σκοπό να κάνει.

Survivor 2024 spoiler 19/04: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Τζέιμς στο τέλος και οι τελικές απολαβές

«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό», είπε κατά την αποχώρησή του ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος προέβλεψε, δε, την τετράδα του τελικού με Γκιουλέκα, Σταυρούλα, Φάνη και Δαλάκα, αφού πλέον δε βρίσκεται ο ίδιος στη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Και το ποσό που έλαβε στο τέλος, όμως, είναι αρκετά μεγαλύτερο από το έπαθλο, έχοντας κάνει ένα «χρυσό» deal με την παραγωγή. Ο Τζέιμς, συγκεκριμένα, έβγαζε 12.500 ευρώ ανά εβδομάδα στο ριάλιτι και, με 10 εβδομάδες να έχουν περάσει, το σύνολο έρχεται στα 125.000 ευρώ, όντας απόλυτα κερδισμένος από τους σχεδόν τέσσερις μήνες του στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share