Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Survivor 2024: Δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες για τον Τζέιμς - «Πριν μπουν στο συμβούλιο του έκαναν…»

Η κατάσταση ξεφεύγει άσχημα!

18 Απριλίου 2024 22:50
Survivor 2024: Δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες για τον Τζέιμς - «Πριν μπουν στο συμβούλιο του έκαναν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Την Πέμπτη 18/4 το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τη μεγάλη μονομαχία στο Survivor από την οποία θα κριθεί ο παίκτης, που θα αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα!

Μέχρι τότε όμως θα προηγηθεί ο αγώνας για την 4η ασυλία της βδομάδας και τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Από τη μεριά του ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί τον 3ο υποψήφιο μετά την έκκλησή τους στους μαχητές να τον βγάλουν στον τάκο.

Την Πέμπτη 18/4 ο Τζέιμς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις - στην προσωπική του συνέντευξη - εξηγώντας τους λόγους, που τον οδηγήσαν στο να ζητήσει να βγει υποψήφιος. Προφανώς, η περιπέτεια του πατέρα του και το βάρος που έχει πέσει στην οικογένειά του στη Ρόδο αποτελούν μια σοβαρή αφορμή για τον Καφετζή για να θέλει να φύγει από το Survivor.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για την υποψηφιότητά του στο Survivor

«Μετά από δέκα εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και εγώ στη μονομαχία, βέβαια είναι λίγο διαφορετική γιατί είναι από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξερα τι να ψηφίσουν, πριν μπουν στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα να ψηφίσουν εμένα, γιατί θα μου δώσουν το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω. Αν θέλω να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω.

Ακόμα η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επεξεργαστεί την πληροφορία που έλαβα. Έχω πολλές ώρες μπροστά μου να κάτσω να σκεφτώ και να αποφασίσω εάν θέλω να αποχωρήσω ή να παραμείνω στο παιχνίδι και να το πάω ως το τέλος», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share