Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Survivor 2024: «Βουβαμάρα» στον Άγιο Δομίνικο με τον Γιώργο Λιανό - «Για 2 εβδομάδες οι γυναίκες θα πάνε…»

Δεν το πίστευε κανείς!

15 Απριλίου 2024 22:58
Survivor 2024: «Βουβαμάρα» στον Άγιο Δομίνικο με τον Γιώργο Λιανό - «Για 2 εβδομάδες οι γυναίκες θα πάνε…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Η καταρρακτώδης βροχή προκάλεσε προβλήματα στο αποψινό (15/4) επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να δυσκολεύονται να συνεννοηθούν στην καθιερωμένη συνάντηση, που έχουν κάθε μέρα πριν μπουν στον στίβο μάχης. Ωστόσο υπήρχε μία ανακοίνωση που έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε και αφορούσε περισσότερο τις γυναίκες της παραλίας που όσο πάνε και λιγοστεύουν.

Αυτό σημαίνει περισσότερη κούραση για όσες απομένουν, που τρέχουν περισσότερο και επιλέγονται πιο συχνά στα ματσαρίσματα από τις υπόλοιπες. Κάπου εδώ, ωστόσο, μπαίνει ένα προσωρινό στοπ από την παραγωγή καθώς κερδίζουν προσωρινή ασυλία ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

«Θέλω όλα τα γυναικεία αυτιά συγκεντρωμένα εδώ. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες τα κορίτσια μας θα παραμείνουν ασφαλή. Θα έχουμε μόνο ανδρικές υποψηφιότητες και αποχωρήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι πολύ σημαντικό τα κορίτσια να συνεχίσουν να συνεισφέρουν πόντους στους αγώνες που θα παίξουν, για να προστατέψουν τα αγόρια», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 15/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αλλαγή δεδομένων! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία - Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η αντίδραση των γυναικών στο Survivor 2024 μετά την ανακοίνωση

Ακολούθησαν πειράγματα στην Χρύσα Χατζηγεωργίου που μέχρι σήμερα έχει βρεθεί 6(!) φορές υποψήφια και πλέον για δύο εβδομάδες δεν χρειάζεται να φοβάται μήπως αγωνιστεί. «Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν θα άντεχα άλλο να τρέχω σε μονομαχίες. Ήρθε τη σωστή στιγμή», δήλωσε ανακουφισμένη η παίκτρια των Μπλε.

«Καλό είναι αυτό, γιατί οι γυναίκες χρειάζονται να ξεκουραστούν, ίδιως η Χρύσα. Οι άντρες μάς έχουν ξεκληρίσει, είναι σειρά τους να μπουν σε μονομαχία. Θα στηρίξουμε όσο μπορούμε αυτούς που πρέπει να παραμείνουν και είναι πιο δυνατοί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δώρα Νικολή.

«Η ομάδα δυνάμωσε με την αποχώρηση της Άιρα, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί και αγωνιστικά, όχι μόνο στα στατιστικά. Θα παλεύουμε κάθε μέρα όπως παλεύουμε πάντα, για να μην είναι κανένα αγόρι στη μονομαχία», σημείωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share