Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 01/04: «Δυστυχώς πρέπει όλοι να αποχωρήσετε άμεσα» - Ο Ατζούν το ανακοινώνει στους παίκτες!

Πολεμική κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο βάζει άρον άρον τέλος στο Survivor 2024!

1 Απριλίου 2024 13:23
Survivor 2024 spoiler 01/04: «Δυστυχώς πρέπει όλοι να αποχωρήσετε άμεσα» - Ο Ατζούν το ανακοινώνει στους παίκτες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 01/04: Ούτε το πάρτι της ένωσης δεν θα προλάβουν οι παίκτες του Survivor, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ανακοινώνει σε Διάσημους και Μαχητές πως αναγκαστικά θα πρέπει να τερματιστεί ο φετινός κύκλος του Survivor πρόωρα.

Πριν λίγες μέρες σας ανακοινώσαμε πως η κατάσταση στο νησί Ισπανιόλα της Καραϊβικής που εδρεύει και ο Άγιος Δομίνικος έχει ξεφύγει λόγω εμφυλίου στην Αϊτή. Δυστυχώς το πολεμικό κλίμα έχει πάρει διαστάσεις με αποτέλεσμα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να έχει οδηγηθεί και η χώρα του Άγιου Δομίνικου.

Survivor 2024 spoiler 01/04: Οριστικό τέλος! Ο Ατζούν το ανακοινώνει στους παίκτες! «Δυστυχώς πρέπει όλοι να αποχωρήσετε άμεσα»

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια ανησυχία αλλά η χώρα της Καραϊβικής έχει ενημερώσει πως όσοι ξένοι πολίτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο θα πρέπει να αναχωρήσουν άρον άρον καθώς σε λίγες μέρες δεν θα επιτρέπονται οι διεθνής πτήσεις από και προς την χώρα.

Έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί μεταβαίνει άρον άρον στον Άγιο Δομίνικο, αφού ήταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη και ανακοινώνει σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού πως δυστυχώς φέτος δεν θα ολοκληρωθεί το Survivor καθώς εξαιτίας πολεμικής κατάστασης στην περιοχή θα πρέπει άπαντες να επιστρέψουν στην Ελλάδα...

Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς... Και με την ευκαιρία να σας ευχηθούμε να έχουμε έναν υπέροχο μήνα... Καλή Πρωταπριλιά...

Survivor 2024 spoiler 01/04: Αυτοί είναι οι 2 νέοι παίκτες που (δεν) μπαίνουν στο Survivor - Η έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

Survivor 2024 spoiler 01/04: Με το στόμα ανοικτό μένουν οι παίκτες Διασήμων και Μαχητών στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στον Survivor.

Συγκεκριμένα στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (01/04) βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο Survivor και συγκεκριμένα ένας για κάθε ομάδα. Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες; To Athensmagazine.gr σας κάνει την αποκάλυψη που ίσως να μην σας αρέσει. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες αυτοί;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr πρόκειται για το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού προς τους παίκτες των δύο ομάδων, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο. Πέρσι αν θυμάστε, είστε ανακοινώσει στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει ομάδα και πηγαίνει ξανά στους Μαχητές με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα. Λίγο αργότερα της αποκάλυψε πως της έκαναν πλάκα και τα χαμόγελα επέστρεψαν.

Δείτε με την ευκαιρία το trailer του σημερινού (01/04) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share