Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 2024: Την κοιτούσαν όλοι μουδιασμένοι - Έκαναν την Κατερίνα Δαλάκα να ξεσπάσει σε λυγμούς (video)

«Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και πλέον αποφάσισα...»

28 Μαρτίου 2024 23:08
Survivor 2024: Την κοιτούσαν όλοι μουδιασμένοι - Έκαναν την Κατερίνα Δαλάκα να ξεσπάσει σε λυγμούς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Για ένα πολύ ιδιαίτερο αγώνα θα τρέξουν την Πέμπτη 28/3 οι μαχητές και οι διάσημοι στο Survivor με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει, πως έφτασε η στιγμή του επάθλου επικοινωνίας. Μάλιστα η πααραγωγή αποφάσισε να φέρει τις δύο ομάδες στα ίσια.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 28/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Κλείδωσαν» όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο - Ποια παίκτρια αποχωρεί

Τι σημαίνει αυτό; Μέχρι στιγμής μια ομάδα ήταν πιο μπροστά στα έπαθλα επικοινωνίας και έτσι οι δύο ομάδες αγωνίζοντας για διαφοιρετιή κατηγορία στο συγκεκριμένο έπαθλο. Έτσι λοιπόν, ο Λιανός τους ενημέρωσε, πως η νικήτρια ομάδα θα λάμβανε φωτογραφίες και ηχητικά μηνύματα από τιους φίλους τους.

Με το άκουσμα της παραπάνω ανακοίνωσης μπλε και κόκκινοι ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς σε όλους ανεξαιρέτως έχει λείψει η επαφή με τον έξω κόσμο. Ανάμεσα στα άτομα, που έκαναν δηλώσεις για έπαθλο και δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

Η συγκίνηση των παικτών στο Survivor με το έπαθλο επικοινωνίας

«Θα παλέψουμε πάρα πολύ. Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και έχω χάσει πάρα πολλές στιγμές από την οικογένειά μου, οπότε...Θα κάνουμε τα πάντα, γιατί ότι κάνουμε ο καθένας εδώ ξεχωριστά νομίζω ότι είναι όλα για την οικογένειά μας και για τους ανθρώπους μας», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor 2024: Εικόνα διάλυσης στον Άγιο Δομίνικο - «Η Χρύσα απείλησε ευθέως την ομάδα με αισχρό...» (video)

Survivor 2024: Ανέβηκαν οι τόνοι στο αποψινό επεισόδιο του Survivor έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε ο Αλέξης Παππάς. Συγκεκριμένα ο παίκτης μίλησε για τη Χρύσα και τον τραυματισμό της, καθώς όπως αναφέρει δεν είναι κάτι σοβαρό.

H Χρύσα απείλησε όλη την ομάδα πως αν μπει στη δοκιμασία, δεν θα τρέξει, παρά τη διάγνωση του γιατρού που της επέτρεψε να αγωνιστεί κανονικά.

«Τρελό. Το θέμα Χρύσα ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά και δεν περιμέναμε. Η κόκκινη καλύβα είχε αποθεώσει ουσιαστικά όλη την ομάδα στο γυναικείο κομμάτι. Υποστήριξε ότι κανονικά πρέπει να ψηφιστεί από την δεύτερη κιόλας ασυλία η Χρύσα. Η Χρύσα απείλησε την ομάδα ότι "αν με ψηφίσετε, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά αν πάω στη μονομαχία θα περπατάω"», είπε μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι.

«Είναι σαν να τους λέει "αν πάω στη μονομαχία, την κάτσατε". Και χθες η Χρύσα όταν ψηφίστηκε, βγήκε και είπε ότι "δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα βγω και θα μονομαχήσω κανονικά κι είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα ξέρω ότι η ομάδα μου θα δουλέψει στρατηγικά και θα διαλέξει τον τρόπο για να παίξω". Περίεργα πράγματα, το κεφάλι μου πήγε να πάρει φωτιά», πρόσθεσε ο παίκτης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share