Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 28/03: Όλα στημένα; Ποιος ήταν καλεσμένος στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή ενώ υποτίθεται πως δεν γνωρίζονταν;

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

28 Μαρτίου 2024 11:34
Survivor 2024 spoiler 28/03: Όλα στημένα; Ποιος ήταν καλεσμένος στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή ενώ υποτίθεται πως δεν γνωρίζονταν;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 28/03: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr και αφορά την Σταυρούλα Χρυσαειδή και ακόμα μια παίκτρια του Survivor, με την οποία μάλιστα είναι και συμπαίκτες στην μπλε ομάδα.

Μπορεί να μην κάνουν, μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον, παρέα μέσα στο Survivor, μπορεί να μην έχουν συνυπάρξει σε προηγούμενο κύκλο του Survivor όμως γνωρίζονται πολύ καλά και η φωτογραφία που σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr τα μαρτυρά όλα.

Πιστεύετε πως όλα στο Survivor είναι τόσο ρομαντικό και πως η επιλογή παικτών γίνεται τυχαία; Αμ δε... Με ποια συμπαίκτριά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή γνωρίζετε από παλιά και μάλιστα πολύ καλά. Η παρακάτω φωτογραφία το μαρτυρά.

Σίγουρα όταν κάποιος είναι καλεσμένος στον γάμο σου τον γνωρίζεις καλά. Και ειδικά όταν αυτός έχει γίνει σε σχετικά στενό κύκλο. Για να μην σας ζαλίζουμε όμως. Στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή ήταν καλεσμένη η Ευγενία Μπόρλα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Μάλιστα την μαρτυράει και το τατουάζ που έχει στον δεξιό της ώμο.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Survivor 2024 spoiler 28/03: Όλα στημένα; Ποια ήταν καλεσμένη στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή ενώ υποτίθεται πως δεν γνωρίζονταν;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ο γάμος της στο Πόρτο Ράφτη και ο χωρισμός

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2022 και μετά πήρε μέρος και στα δύο επόμενα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Σεπτεμβρίου του 2022 με τον άλλοτε αγαπημένο της, Παναγιώτη Τριβυζά.

Έπειτα από πεντέμισι περίπου χρόνια σχέσης το ζευγάρι είχε ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησιάς στο Πόρτο Ράφτη. Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα ο γάμος «σκότωσε» τον έρωτα και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή την ημέρα του γάμου της είχε επιλέξει να φορέσει ένα νυφικό με κεντημένο μπούστο και μανίκια που έπεφταν χαλαρά στους ώμους και μια ανθοδέσμη με λευκά και λιλά λουλούδια, ενώ το «παρών» στην τελετή είχαν δώσει αρκετοί πρώην συμπαίκτες της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως θα παντρευτεί πριν τη συμμετοχή της αθλήτριας στο ριάλιτι, με τον σύντροφό της να αναλαμβάνει όλες τις ετοιμασίες του γάμου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share