Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 27/03: Έγινε λέμε! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

27 Μαρτίου 2024 08:42
Survivor 2024 spoiler 27/03: Έγινε λέμε! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 27/03: Αγώνας για την 4η ασυλία σήμερα στο Survivor 2024 από όπου και θα προκύψει και η 4η υποψήφια προς αποχώρηση! Το φύλο έχει κλειδώσει και μένει να δούμε ποια κοπέλα θα είναι και από ποια ομάδα.

Χτες είδαμε τους Διάσημους, όπως σας είχαμε ενημερώσει, να επικρατούν των Μαχητών και να κάνουν το 2-1 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μπλε να δώσουν ως 3η υποψήφια προς αποχώρηση την Αναστασία Τσέρου. Οι γυναικείες υποψηφιότητες είχαν κλειδώσει μια μέρα πριν αφού από την κάλπη βγήκε το όνομα της Άιρα ενώ είχε προηγηθεί και εκείνο της Ευγενίας Μπόρλα. Ποια κοπέλα θα συμπληρώσει την τελική 4αδα; Ποια θα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση; Από ποια ομάδα θα προέρχεται;

Η εβδομάδα έχει εξελιχθεί με μεγάλα ντέρμπι και σχεδόν μοιρασμένες νίκες! Θα καταφέρουν οι Μαχητές να κάνουν το 1-1 ή θα καταλήξουμε σε νίκη για την ομάδα των Διασήμων; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers για την μάχη της 4ης ασυλίας της εβδομάδας αυτής στο Survivor; Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

 Survivor 2024 spoiler 27/03: Έγινε λέμε! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 27/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία και αυτή η 4η ασυλία υποψήφια προς αποχώρηση

Τελευταία ημέρα για αγώνες ασυλίας λοιπόν με τους Κόκκινους και τους Μπλε να μπαίνουν στον στίβο μάχης και να τα δίνουν όλα. Η ομάδα που θα τα καταφέρει, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, είναι οι μπλε.

Οι Μαχητές δείχνουν ικανοί να κάνουν το 2-2 και να φέρουν ισορροπία στις ασυλίας της εβδομάδας και θα τα καταφέρουν! Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθεί το Survivor spoiler, τότε οι Διάσημοι θα κληθούν να δώσουν το όνομα της 4ης υποψήφιας προς αποχώρησης, λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί). Ποια θα είναι η παίκτρια αυτή; Η λογική λέει πως θα είναι η Ιωάννα Τζαβέλα, αφού μετά απομένουν η Δώρα Νικολή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και δείτε το trailer του σημερινού (27/03) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share