Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 24/03: Το ντέρμπι της χρονιάς! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Πρόκειται για διαρροή, αν δε θέλετε να μάθετε, μην πατήσετε το κλικ!

24 Μαρτίου 2024 09:37
Survivor 2024 spoiler 24/03: Το ντέρμπι της χρονιάς! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 24/03: Νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε στο Survivor και οι φήμες δεν σταματούν στιγμή, απασχολώντας παίκτες και τηλεθεατές.

Μέσα σε αυτό το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη και η όποια πρόβλεψη για νικητή στην 1η ασυλία, όμως το Athensmagazine.gr όπως πάντα, έτσι και σήμερα, έχει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τα spoilers!

Survivor 2024 spoiler 24/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν για την 1η ασυλία, οι πληροφορίες από τον έρχονται με το σταγονόμετρο, καθώς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τι έχει συμβεί με τις αλλαγές. Αν επαληθευτούν οι φήμες για επαναφορά Γκιουλέκα και Περπαρτάρη στους Μπλε, η ασφαλής εκτίμηση είναι πως η 1η ασυλία θα πάει στους Μαχητές.

Αυτό άλλωστε αναφέρει και το νέοspoiler που μας έρχεται από το ριάλιτι. Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr τόσο για να διαβάσετε την επαλήθευση της παραπάνω πληροφορίας αργότερα μέσα στην ημέρα, όσο και για να ανακαλύψετε τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε το πρώτο trailer που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ:

Survivor 2024 trailer 24/03: Απόλυτο σοκ! Σωριάζεται ξαφνικά στο χώμα ο Φάνης - Με δάκρυα στα μάτια οι παίκτες (video)

Survivor 2024 trailer 24/03: Πώς ένας πολύ όμορφος αγώνας μπορεί να καταλήξει στο απόλυτο σοκ θα δούμε απόψε στο Survivor.

Αφορμή ένας πάρα πολύ σοβαρός τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση, την ώρα που προσπαθούσε να κλωτσήσει μια μπάλα ποδοσφαίρου. Όπως βλέπουμε στο επίσημο trailer του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιανός καλεί πανικόβλητος για βοήθεια με συνεχή σφυρίγματα, αφού ο παίκτης των Μπλε σωριάζεται ξαφνικά στο χώμα.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι τραβούν τα μαλλιά τους, ξεσπούν σε κλάματα και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συμβαίνουν, ενώ ο Φάνης μεταφέρεται εκτάκτως για εξετάσεις.

Survivor 2024 trailer 24/03: Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το σχετικό βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share