Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 03/03: Τα φέρνει όλα τούμπα ο Ατζούν - Θα τρελαθούν με την νέα ανακοίνωση του Λιανού στο συμβούλιο οι παίκτες

Η μεγάλη αλλαγή που αφαιρεί... εξουσίες

3 Μαρτίου 2024 11:36
Survivor 2024 spoiler 03/03: Τα φέρνει όλα τούμπα ο Ατζούν - Θα τρελαθούν με την νέα ανακοίνωση του Λιανού στο συμβούλιο οι παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 03/03: Το Survivor 2024 συνεχίζεται με το ενδιαφέρον αμείωτο και τους παίκτες διαρκώς να βλέπουν τις αλλαγές να... προλαβαίνουν την προσαρμογή τους στα προηγούμενα δεδομένα, με τον Ατζούν να έχει πάντοτε εκπλήξεις να προσφέρει.

Ο Τούρκος παραγωγός προχωρά σε αρκετές κινήσεις, προκειμένου να διατηρεί «ζεστό» το τηλεοπτικό κοινό, προσθέτοντας μάλιστα ακόμη μία ημέρα μέσα στην εβδομάδα... επιβίωσης. Από την Κυριακή έως την Πέμπτη, λοιπόν, θα απολαμβάνουμε στις οθόνες μας το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, κάτι που αυτομάτως σημαίνει και διαφοροποιήσεις στη διεξαγωγή του.

Survivor 2024 spoiler: Οι δύο μεγάλες αλλαγές που προκύπτουν από την αλλαγή στις μέρες προβολής

Σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου», οι αγώνες ασυλίας γίνονται τέσσερις και την Πέμπτη θα έχουμε το έπαθλο επικοινωνίας. Η πιο σημαντική διαφορά, όμως, δεν είναι αυτή και η πιο σπουδαία αλλαγή θα ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό και θα προβληματίσει όσους είναι αγωνιστικά πιο αδύναμοι.

Συγκεκριμένα, ο MVP του ριάλιτι την εκάστοτε εβδομάδα, που έδινε κι έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, δε θα έχει πια αυτό το προνόμιο. Ο MVP θα συνεχίσει μεν να έχει τον τίτλο, αλλά θα δίνει υποψήφιο μόνο σε περίπτωση ισοψηφίας στο συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως σε μεγάλο βαθμό παύει να έχει ισχυρή εξουσία στα χέρια του.

Survivor 2024 spoiler 03/03: Τέλος η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor;

Survivor 2024 spoiler 03/03: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση τραυματισμού της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor 2024.

Το πρωί του Σαββάτου σας ενημερώσαμε πως τόσο η περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, όσο και εκείνη του Φάνη Μπολέτση θα κριθούν μέσα στην εβδομάδα. Και αν για τον παίκτη των Μαχητών τα νέα είναι αισιόδοξα, δεν θα λέγαμε το ίδιο και για την περίπτωση της παίκτριας των Διασήμων.

Survivor 2024 spoiler 03/03: Τέλος η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor;

Τι συμβαίνει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου; Η αθλήτρια σε καθημερινή βάση επισκέφτεται το ιατρείο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τραυματισμός, όπου θυμίζουμε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό της χέρι. Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως θα χρειαστεί χρόνος ακόμα για να δέσει το χέρι και πως οποιαδήποτε βιασύνη ίσως να την προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο χέρι.

Survivor 2024 spoiler: Μένει ή φεύγει η Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα. Τι θα συμβεί με την περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου; Θα παραμείνει στο Survivor ή θα αποχωρήσει; Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει τα χέρια δεμένα. Οι υπόλοιποι παίκτες πιέζουν να αποχωρήσει, διότι όντως είναι αδικία για τους ίδιους να έχει η Ασημίνα κάθε εβδομάδα ασυλία, από την άλλη όμως η περίπτωση της είναι ιδιαίτερη, μιας και πέρσι οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν φτάσει στα άκρα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι παρόμοιο φέτος.

Survivor 2024 spoiler 03/03: Τέλος η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor;

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τι συμβαίνει με την υπόθεση της παίκτριας της κόκκινης ομάδας. Αυτή την στιγμή ένα 70% αναφέρει πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αποχωρήσει από το Survivor με εντολή γιατρού. Από την άλλη όμως πρόκειται για μια πολύ δυνατή παίκτρια που δεν το βάζει εύκολα κάτω και θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να επανέλθει... Ίδωμεν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share