Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor 2024: «Άνοιξε» το στόμα του ο Σοϊλέδης για Τζέιμς Καφετζή - «Πριν φύγει η Μαρία την έπαιρνες και...»

Η αποστομωτική αποκάλυψη μετά τα «καρφιά» στη σύντροφό του

26 Φεβρουαρίου 2024 10:27
Survivor 2024: «Άνοιξε» το στόμα του ο Σοϊλέδης για Τζέιμς Καφετζή - «Πριν φύγει η Μαρία την έπαιρνες και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δημόσια στήριξή του στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, εξέφρασε ο Άρης Σοϊλέδης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο Survivor, ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, παρακολουθώντας όπως πάντα τη σύντροφό του στο Survivor, θέλησε να απαντήσει στον Τζέιμς Καφετζή για τα «καρφιά» που πέταξε στην αγαπημένη του.

Την ίδια στιγμή, Survivor 2024 trailer 26/02: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να...» - Κόλαση με την αποκάλυψη του Γκιουλέκα μπροστά στα μάτια του Γιώργου Λιανού!

«Τι έγινε ρε Τζέιμς;;; Με την Μαρία βρήκες να τα βάλεις τώρα;; Που πριν φύγει η Μαρία για το παιχνίδι την έπαιρνες τηλέφωνα και τα λέγατε σαν φιλαράκια; Έλα λίγο...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Άρης Σοϊλέδης.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για τον Τζέιμς Καφετζή

Που‘ σαι Μαρία Αντωνά να τον καμαρώσεις: «Τράνταξε» το πλατό ο Άρης Σοϊλέδης με το βαρύ του ζεϊμπέκικο (video)

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, απέναντι από το Just the 2 of Us προβλήθηκε το «Σάββατο με φίλους» και ήταν ένα απολαυστικό επεισόδιο!

Οι καλεσμένοι ήταν, για άλλη μία φορά, πολλοί και ορεξάτοι. Ανάμεσά τους και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από την καλή του, Μαρία Αντωνά, αφού εκείνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δοκιμάζεται στις πίστες του Survivor.

Το «ασήκωτο» ζεϊμπέκικο του Άρη Σοϊλέδη

Ο ίδιος, μάλιστα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και εκείνο του Γιώργου Παράσχου. Οι δύο άντρες ξεσήκωσαν τα πλήθη και τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Σοϊλέδης σε Αντωνά: «Σου φωνάζω μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, σ' αγαπώ» - Η ερωτική εξομολόγηση στην παίκτρια του Survivor

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται η Μαρία Αντωνά για τις ανάγκες του Survivor 2024, με τη σκέψη του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, να την ακολουθεί.

Τρίτη (30/1), που εκείνη έχει τα γενέθλιά της, ο ίδιος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για εκείνη, ελπίζοντας πως οι ευχές του θα φτάσουν με κάποιο τρόπο στα αφτιά της.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Έξαλλος ο Σάββας Γκέντσογλου με την Μαρία Αντωνά - «Δεν το περίμενα... γνωριζόμαστε χρόνια με τον Άρη Σοϊλέδη» (video)

Έτσι, ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ' αγαπώ. Είσαι μακριά, αλλά ελπίζω να ακουστούν τα χρόνια πολλά που σου φωνάζω μέχρι τον Άγιο Δομίνικο...».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share