Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Survivor 2024 trailer 26/02: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να...» - Κόλαση με την αποκάλυψη του Γκιουλέκα μπροστά στα μάτια του Γιώργου Λιανού!

«Τέτοιον απατεώνα είχα καιρό να δω..»

26 Φεβρουαρίου 2024 07:52
Survivor 2024 trailer 26/02: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να...» - Κόλαση με την αποκάλυψη του Γκιουλέκα μπροστά στα μάτια του Γιώργου Λιανού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 trailer 26/02: Δεύτερη ημέρα Survivor 2024, για αυτή την εβδομάδα, με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για την δεύτερη ασυλία.

Πριν από αυτό όμως θα επικρατήσει πανικός με μια αποκάλυψη που θα κάνει ο Γιώργος Γκιουλέκας. Λίγο πριν την μάχη για την δεύτερη ασυλία, ο παίκτης των Μαχητών θα φέρει στο φως το ύπουλο σχέδιο του Σταμάτη και της Ασημίνας, δύο αντιπάλων στο παρκέ, που θα έχουν μια μικρή επικοινωνία στα κρυφά για να στιγματίσουν κάποιους άλλους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Σας πέτυχα να συνενοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού. Τέτοιον απατεώνα είχα καιρό να δώ», ουρλιάζει ο Γιώργος Γκιουλέκας προς τον συμπαίκτη του και τα αίματα ανάβουν. Την ίδια στιγμή, πανικός θα επικρατήσει και στο συμβούλιο του νησιού, με τον Αλέξη Παππά να αναλαμβάνει δράση, αυτή την φορά και να βγάζει κι αυτός στο στόχαστρο τον Σταμάτη.

Ποιος θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Μείνετε συντονισμένοι καθώς έρχονται στο Athensmagazine.gr τα spoilers της ημέρας. Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share