Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 13/02: Τι λες τώρα; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

13 Φεβρουαρίου 2024 07:50
Survivor 2024 spoiler 13/02: Τι λες τώρα; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 13/02: Αγώνας τρίτης ασυλίας της εβδομάδας την Τρίτη, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τους Διάσημους να κερδίζουν και τις 3 ασυλίες της εβδομάδας, κάτι που έφερε εκτός Survivor τον Rob James, όμως πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι προσθήκες ήταν τέτοιες που άλλαξαν τις ισορροπίες. Μόνο και μόνο η είσοδος της Σταυρούλας Χρυσαειδή έβαλε τέλος στην παντοδυναμία των γυναικών των Διασήμων. Φανταστείτε να βρει και τα πατήματά του ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ακόμα είναι έξω από τα νερά του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν, Κόκκινοι και Μπλε μάχονται με σκοπό τη νίκη στη τρίτη ασυλία, με τις δύο προηγούμενους να έχουν καταλήξει στους Μαχητές και η χθεσινή μάλιστα πολύ εύκολα. Ποιος θα κερδίσει την τρίτη;

 Survivor 2024 spoiler 13/02: Τι λες τώρα; Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor 2024 spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα στο 100%, νικητές και σήμερα είναι οι Μαχητές. Οι μπλε έχουν καταφέρει να πάρουν την αέρα των Διασήμων και μέχρι να υπάρξουν ανακατατάξεις στις ομάδες ή νέες προσθήκες έτσι το βλέπουμε να πηγαίνει το όλο πράγμα...

Όσο για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση; Θα είναι σίγουρα γυναίκα και το Athensmagazine.gr θα σας έχει το όνομά του σε spoiler που θα ακολουθήσει σε πολύ λίγα λεπτά. Μείνετε συντονισμένοι και μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού (13/02) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share