Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 07/02: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

7 Φεβρουαρίου 2024 08:36
Survivor 2024 spoiler 07/02: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 07/02: Ανατροπή μεγατόνων στο Survivor αφού για πρώτη φορά από την μέρα που ξεκίνησε ο νέος κύκλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι 3 και όχι 4.

Πως συνέβη αυτό; Διαθέσιμοι άνδρες για ψηφοφορία ήταν μόλις 3 από την μπλε ομάδα που έχασε και τις τρεις ασυλίες και έτσι ο Γιώργος Λιανός έδωσε την ευκαιρία στην Κατερίνα Δαλάκα, που αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας, αν θέλει να μην δώσει 4ο υποψήφιο, ο οποίος αναγκαστικά θα ήταν από την ομάδα της. Όπως ήταν λογικό η Κατερίνα Δαλάκα δεν έδωσε κανέναν και έτσι στον τάκο βρέθηκαν 3 Μαχητές.

Χωρίς συμβούλιο για πρώτη φορά το φετινό Survivor Ελλάδας αφού με την ολοκλήρωση του τρίτου αγωνίσματος ασυλίας και την ανάδειξη των τριών διαθέσιμων για να αγωνιστούν ανδρών της μπλε ομάδας ως υποψήφιους προς αποχώρηση το συμβούλιο του νησιού δεν είχε λόγο να γίνει. Αυτό συνέβη για τον εξής λόγο.

O αριθμός των ανδρών της μπλε ομάδας αυτή τη στιγμή είναι 4 εκ των οποίων οι δύο ήταν υποψήφιοι, Ρομπ και Γιάννης, ενώ ο Γρηγόρης με εντολή γιατρού δεν μπορεί να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση! Ως εκ τούτου ο μοναδικός που θα μπορούσε να ψηφιστεί είναι ο Φάνης οπότε δεν χρειάστηκε να γίνει συμβούλιο και ο Φάνης τέθηκε αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί

Πάμε τώρα στο ζουμί της όλης υπόθεσης. Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί. Κι αυτή την εβδομάδα έχουμε ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση και δεν είναι άλλο από τον Rob James.

Survivor 2024 spoiler 07/02: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor

Ο Σκωτσέζος παίκτης των Μαχητών είναι πιο αδυνάμος, τόσο από τον Φάνη, όσο και από τον Γιάννη και μόνο με μια τεράστια έκπληξη θα καταφέρει να κρατήσει την θέση του στο Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο! Εφόσον έχουμε επιβεβαιωμένο spoiler θα σας το μεταφέρουμε αμέσως εδώ στο Athensmagazine.gr.

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share