Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Δηλητήριο» Τζέιμς Καφετζή για Άρη Σοϊλέδη: «Δεν τον θέλει και τόσο η παραγωγή για το Survivor»

«Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια»

5 Ιανουαρίου 2024 15:24
«Δηλητήριο» Τζέιμς Καφετζή για Άρη Σοϊλέδη: «Δεν τον θέλει και τόσο η παραγωγή για το Survivor»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δηλητήριο» έσταξε ο Τζέιμς Καφετζή για τον Άρη Σοϊλέδη, αναφέροντας πως «δεν τον θέλει και τόσο η παραγωγή για το Survivor».

«Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί με τον Αλέξη Παππά από κοντά. Είχαμε ξεκατινιαστεί μια φορά στο πάνελ της Καινούργιου, είχα βγει τηλεφωνικά εγώ. Με πήρε τηλέφωνο, επειδή στενοχωρήθηκε που δεν μπήκα, και μου λέει: είχα σκεφτεί πώς θα μπορούσαμε να το παίξουμε κιόλας για να κάνει εντύπωση στον κόσμο. Γενικά είναι ένας έξυπνος άνθρωπος», απαντά σε σχετική ερώτηση για τον πρώην συμπαίκτη του.

«Μίλησα τηλεφωνικά με κάποιους από τους νέους παίκτες. Χρειάζεται να έχεις στρατηγική στο Survivor για να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Όταν ήμουν εγώ μέσα, η λέξη στρατηγική θεωρούταν έγκλημα και τώρα θεωρείται απαραίτητη», σχολιάζει ο Τζέιμς Καφετζής αμέσως μετά.

«Η τελευταία εικόνα που έχω εγώ από την παραγωγή είναι ότι δεν τον θέλουν και τόσο τον Άρη Σοϊλέδη. Δεν γνωρίζω και γιατί. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει εκεί πέρα», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Τζέιμς Καφετζής.

Survivor 2024 spoiler: «Μου πρόσφεραν το μεγαλύτερο ποσό που έχουν δώσει ποτέ, ήθελα παραπάνω - Δεν πάω»! Άκυρο Τζέιμς Καφετζή σε Ατζούν

Survivor 2024 spoiler: Για τις σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και τον Ατζούν Ιλιτζαλί σας είχαμε ενημερώσει από χτες.

Όπως σας γράψαμε χτες ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχε απόσταση, η οποία και πιστεύαμε πως θα καλυφθεί. Αυτό δεν συνέβη. Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε αρνητικά και φέτος δεν θα τον δούμε στο Survivor, με την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές να παραμένει.

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τα πάντα. Αρχικά έκανε το... spoiler πως φέτος θα δούμε τον Αλέξη Παππά στο παιχνίδι, κάτι που πρώτοι διαβάσατε στο Athensmagazine.gr και μετέπειτα αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει αρνητικά.

Survivor 2024 spoiler: Γι' αυτό απάντησε αρνητικά ο Τζέιμς Καφετζής

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος η παραγωγή του πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη. Μάλιστα εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας αποκαλύψαμε αναλυτικά χτες τα ποσά αυτά. Μέσα σ' όλα όσα ζητούσε ο Τζέιμς έθεσε και όρο να πάρει εγγυημένο ένα ποσό μπροστά. Εκεί η παραγωγή αρνήθηκε καθώς φέτος οι αποχωρήσεις είναι με αγωνίσματα και όχι με το κοινό και εν ολίγης ο Τζέιμς θα μπορούσε να κάτσει να χάσει επίτηδες και να αποχωρήσει από την πρώτη εβδομάδα, έχοντας πάρει μπροστά 2 μήνες. Σ' αυτό ο Τζέιμς τελικά έκανε υποχώρηση και είπε το ΝΑΙ.

Ωστόσο στη συνέχεια η παραγωγή ήθελε να του κατεβάσει και το ποσό που ζητούσε. Χτες σας αποκαλύψαμε πως ήθελε γύρω στα 14.000 ευρώ. Ο Τζέιμς δεν έπεσε ευρώ και έτσι το deal δεν ήρθε ποτέ. Και όπως είπε και ο ίδιος «φέτος δεν θα με δείτε στο Survivor», αφήνοντας κάπως ανοικτό την πόρτα για του χρόνου.

Πάμε αν δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share