Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Η φωτογραφία με την βελόνα στο χέρι

Το μήνυμά της

21 Αυγούστου 2023 09:02
Survivor All Star: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Η φωτογραφία με την βελόνα στο χέρι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εκτάκτως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Παράλληλα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε απαντήσει με ειλικρίνεια αν «γουστάρει» τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το μήνυμά της και η φωτογραφία με την βελόνα στο χέρι

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ξεκίνησε με πυρετό που άγγιζε σχεδόν το 38, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» αφού η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Ο πυρετός έφτασε το 39 και δεν έπεφτε με τίποτα, όπως αποκάλυψε η αθλήτρια. Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ανέφερε ότι ήταν πολύ κουρασμένη από τις διακοπές της και γι' αυτό ήταν ευάλωτη στον κορονοϊό.

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η πρώην παίκτρια του Survivor All Star Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Ήρθαμε πολύ κοντά. Προτίμησα να γνωρίσω τον Στέλιο και να...» - Στάζει μέλι η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον Χανταμπάκη (Video)

H Σταυρούλα Χρυσαειδή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», με την πρώην παίκτρια του Survivor All Star να απαντάει για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ενώ, κόλαφος ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης για τον πρώην φίλο του Τριαντάφυλλο, μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε και έδεσε»

«Ότι υπάρχει μεταξύ μας με τον Κωνσταντίνο είναι...»

«Τίποτα δεν έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έγινε τόσος ντόρος για το τίποτα. Τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν και ειδικά παίκτες του Survivor. Απλά ήθελαν να κάνουν ντόρο. Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι στη μέση. Ότι υπάρχει μεταξύ μας είναι καθαρά φιλικό», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Ήρθαμε πολύ κοντά. Προτίμησα να γνωρίσω τον Στέλιο και να...»

«Κάνω παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω όλα αυτά που έλεγαν τότε, γιατί ξέρουμε τι γίνεται με το μοντάζ. Είναι υπέροχος».

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανέφερε: «Είναι τιμή μου να λέει ο κόσμος ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share