Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Θέλω να τον ευχαριστηθώ, να ζήσω τη ζωή μου»

Στο αεροδρόμιο «συνέλαβε» η κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα την Πέμπτη (17/8). Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν είναι διαθέσιμο να βρεθεί και για… τρίτη φορά στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και το Survivor, καθώς θέλει να ζήσει τη ζωή του πλέον.
«Όχι! Αν και είναι και δίπλα εκεί που ήμασταν! Πολύ δίπλα, δίπλα ακριβώς στην καλύβα μας, στον Άγιο Δομίνικο» αποκρίθηκαν με μια φωνή και χαμόγελο το όμορφο μοντέλο και ο φαρμακοποιός στο ενδεχόμενο να λάβουν μέρος στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I am a celebrity, get me out from here». Παράλληλα, δείτε τι απάντησε για το στήθος της.
Επίσης, σχετικά με τον νέο κύκλο του My Style Rocks, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω. Ναι, θα μου άρεσε σαν πρόσωπο η Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν θα ασχοληθώ τόσο πολύ με την κριτική επιτροπή. Ότι κρίνει το πρόγραμμα ότι είναι καλύτερο για να έχει και νούμερα, είναι ότι καλύτερο γι’ αυτό».
«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου! Τώρα τι θα είναι και αν θα είναι εκπομπή… Δεν ξέρω παιδιά! Θέλω να τον ευχαριστηθώ, έχουμε φύγει για δυο χρόνια στο Survivor και θα δούμε! Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας, κάθε μέρα εκεί θα είμαστε; Θα χτυπάμε κάρτα; Θέλω να ζήσω τη ζωή μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντώντας στο ενδεχόμενη μιας νέας πιθανής τηλεοπτικής συνύπαρξης με τον σύντροφο της.
Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν θα σου κάνω τη χάρη» – Προσπάθησε να τη συγκρατήσει ο Μαρτίκας (Video)
Στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής βρέθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Το ζευγάρι μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, με τη γνωστή influencer να αποχωρεί έξαλλη από το σημείο των δηλώσεων, μετά από ερώτηση ρεπόρτερ, δηλώνοντας πως δεν θα του κάνει τη χάρη. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Survivor All Star προσπάθησε να τη συγκρατήσει, αλλά μάταια.
«Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο… τρελίτσα. Γιατί;», τη ρώτησε ένας από τους ρεπόρτερ, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην κρύβει τον εκνευρισμό της. Με την ευκαιρία, δείτε τα «καρφιά» του Σπύρου Μαρτίκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
«Off-camera μιλάς εσύ τώρα; Μου μιλάς για πράγματα που έχουν γίνει off-camera όμως. Το είπα γιατί… όχι βασικά δεν θα σου απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.
«Έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πρέπει να βγει πρώτα εκεί. Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ πέρα, για να συγκρατήσω τον Σπύρο να μη μιλήσει, να μην τον ρωτάτε πράγματα αν δεν τελειώσει πρώτα το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και μετά να βγει σε άλλες εκπομπές», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας της ζήτησε να ηρεμήσει, εκείνη του απάντησε: «Θα μου τη βγάλουν ξινή τη βραδιά» και εμφανώς ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το σημείο των δηλώσεων.
Δείτε το βίντεο






0 ΣΧΟΛΙΑ