Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Κόλαφος η Ελευθερία Ελευθερίου - «Είδα συμπεριφορές του Μάριου μέσα στο παιχνίδι που...»

«Δεν ξεχνώ...»

6 Ιουλίου 2023 12:33
Survivor All Star: Κόλαφος η Ελευθερία Ελευθερίου - «Είδα συμπεριφορές του Μάριου μέσα στο παιχνίδι που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Στον Μάριο Πρίαμο, αλλά και στην σχέση με έναν διάσημο που δεν την έμαθε ποτέ κανείς, αναφέρθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου και ήταν κόλαφος.

«Με ποιον είμαι ερωτευμένη; Δεν ήξερα ότι είπε ο Τριαντάφυλλος ότι είμαι σε σχέση. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, δεν κάνω σχέσεις εύκολα.

Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρώ, δέχομαι την απολογία του Μάριου, αλλά προφανώς και δεν ξεχνώ. Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα.

Είδα συμπεριφορές του Μάριου μέσα στο παιχνίδι που εμένα δεν μου έκαναν.

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έμπαινα ξανά στο Survivor και δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όσα έκανα», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν μου πέφτει κανένας λόγος να μιλήσω για το χωρισμό του Στάθη και της Αλεξάνδρας. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό.

Παλιά είχα περάσει νευρική ανορεξία. Πρέπει να βρεις μόνος σου τη δύναμη για να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση. Έχω υπάρξει σε σχέση με κάποιον διάσημο και το κρατήσαμε κρυφό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Survivor All Star: Γύρισε την μπιφτέκα η Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο: «Τον αγαπάω! Είμαστε...» (Video)

Survivor All Star: Η γνωστή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» του Sigma TV στην Κύπρο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και στις σχέσεις που διατηρεί πλέον με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, σχολιάζοντας το επίμαχο σκηνικό που συνέβη μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου 6/5 στην Ελλάδα και ξανάσμιξε με την οικογένειά του, μετά από τέσσερις μήνες στο ριάλτι επιβίωσης.

«Δεν ήθελαν να με προστατεύσουν στην αρχή, ήθελαν απλά να με χρησιμοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον Μάριο για να τον βγάλουν υποψήφιο. Εγώ τα είδα όλα αυτά τα πράγματα κι ήταν αυτό που δεν μου άρεσε», αναφέρει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου και προσθέτει:

«Είμαστε μια χαρά με τον Μάριο. Με την πάροδο του χρόνου μέσα στο παιχνίδι έφτιαξαν τα πράγματα σε πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Τον αγαπάω, είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Όλοι εσείς τον γνωρίζετε, δε χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος είναι».

«Το ότι είχε ένα ατυχές συμβάν, έπεσε κι αυτός λίγο θύμα μέσα στο reality που έγινε. Είναι κάτι που έχει τελειώσει, είναι πολύ μακρινό. Κρατάω το ότι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και εξακολουθώ να τον θέλω νικητή», σχολιάζει σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα κάτι, ούτε στο θέμα του θυμού μου. Το μόνο που θα άλλαζα είναι αυτό που τον είχα χαρακτηρίσει, δεν θέλω ούτε να το πω, ούτε να το θυμάμαι. Είμαστε πολύ καλά με τον Μάριο», κατέληξε η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share