Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 29/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν είναι ο Σάκης Κατσούλης - Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 4η ασυλία!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

29 Ιουνίου 2023 20:44
Survivor All Star spoiler 29/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν είναι ο Σάκης Κατσούλης - Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 4η ασυλία!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 29/06: Τελευταία ασυλία της προτελευταίας εβδομάδας του Survivor All Star και θα έχουμε μια τεράστια έκπληξη!

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου, ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε ξανά στον τάκο μετά από την πρώτη κερδισμένη ασυλία του Σάκη Κατσούλη και σήμερα θα προκύψουν ακόμα δύο!

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη της ημέρας είναι πως ο Σάκης Κατσούλης ΔΕΝ θα κερδίσει την ασυλία, πράγμα σπάνιο με βάση τα όσα έχουμε δει σήμερα και η δεύτερη έκπληξη έχει να κάνει πως επειδή δεν θα κερδίσει την ασυλία θα βρεθεί και στην θέση του... υποψήφιου προς αποχώρηση!

Ναι, ναι καλά ακούσατε! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ΔΕΝ θα ψηφιστεί για κάποιον περίεργο λόγο και στον τάκο θα βρεθεί η αγαπημένος της φαίνοντας να πληρώνει την υπερβολική προστασία της Μαριαλένας όλες αυτές τις μέρες!

Survivor All Star spoiler 29 Ιουνίου
Survivor All Star spoiler 29 Ιουνίου

Ωστόσο ο Σάκης Κατσούλης, επειδή έχει αναδειχθεί MVP της εβδομάδας θα δώσει ακόμα έναν υποψήφιο που θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Όσο για τον παίκτη που κερδίζει την ασυλία; Δεν περισσεύουν και πολλοί. Μένουν η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Μάριος Πρίαμος.

Νικητής της ασυλίας σήμερα είναι ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος και θα προστατέψει τον εαυτό του από το να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!

Νικητής ασυλίας λοιπόν ο Μάριος Πρίαμος και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share