Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Κόλαφος ο Μπάρτζης - «Ο βλάχος... χτυπήσει, λένε ό,τι θέλουν για να καλύψουν τον κ@λο τους» (video)

Κατά ποιας συμπαίκτριάς του ξέσπασε έντονα

14 Ιουνίου 2023 22:14
Survivor All Star: Κόλαφος ο Μπάρτζης - «Ο βλάχος... χτυπήσει, λένε ό,τι θέλουν για να καλύψουν τον κ@λο τους» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 14/6 και στους Μπλε επικρατεί ένα χάος μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για την στρατηγική του και την ψήφο που έδωσε στην Στέλλα Ανδρεάδου, βγάζοντάς την στον τάκο μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο, τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και την Μελίνα Μεταξά.

Η Στέλλα, λοιπόν, έξαλλη στην κάμερα του ΣΚΑΙ, δήλωσε πως δε θα πουλούσε ποτέ κάποιον φίλο της απλά και μόνο για να πάρει το έπαθλο ή για λίγα παραπάνω λεφτά, όπως θεωρεί ότι κάνει εκείνος, ενώ μάλιστα, ανέφερε πως ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση είναι επειδή ήθελε να σπάσει τα παρεάκια, αλλά επειδή ήθελε να βγάλει κάποιον πιο αδύναμο, θεωρητικά, παίκτη από εκείνον, ώστε να μην έχει τόσες πιθανότητες να αποχωρήσει.

Ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη πλευρά, επιμένει πως έχει δηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, οι οποίες πλέον αφορούν μόνο τον τίτλο του νικητή και το χρηματικό έπαθλο και υποστηρίζει πως οι υπόλοιποι απλώς λένε διάφορα απλά και για να καλυφθούν. «Εγώ θέλω να πάρω το έπαθλο, ας λένε ότι θέλουν για να καλύψουν τον κ@λο τους», είπε συγκεκριμένα.

Survivor All Star Spoiler 14/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου!

Survivor All Star Spoiler 14/6: Προς το τέλος οδεύει και το φετινό Survivor All Star με τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν μέχρι τον τελικό.

Η Μαριαλένα από τους Κόκκινους και ο Ηλίας Μπόγδανος από τους Μπλε, δείχνουν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κάτι που επηρεάζει και τις ομάδες τους. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να δείξουν δυναμισμό και να πάρουν τις 2 από τις 3 ασυλίες της εβδομάδας, με τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor.

Survivor All Star Spoiler - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου

Και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη για να απολαύσουν το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας. Ποιος θα τα καταφέρει; Οι Μπλε παρά τις δυσκολίες θα πάρουν τη νίκη για το έπαθλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share