Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 7/5: Πέφτουν κορμιά! Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην συνεχίζετε!

7 Μαΐου 2023 10:20
Survivor All Star spoiler 7/5: Πέφτουν κορμιά! Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler: Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα, Κυριακή (7/5), το Survivor All Star μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, όπου η ομάδα των Μπλε και των Κόκκινων θα παίξουν τόσο για τις ασυλίες, όσο και για το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι!

Ωστόσο, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές αυτήν την εβδομάδα αναφορικά με το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή 7/5 και την Δευτέρα 8/5, όπου θα παίξουν για τις δύο ασυλίες, αλλά και την Τρίτη 9/5 όπου θα αγωνιστούν για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Όμως, Τετάρτη 10/5 και Πέμπτη 11/5 θα δούμε στη θέση του δυο άλλα προγράμματα. Την Τετάρτη το debate για τις εκλογές της 21ης Μαϊου, ενώ την Πέμπτη θα παίξει η ελληνική ταινία "Εγωισμός", εξαιτίας της Eurovision. Παράλληλα, αυτή πλάνταξε στο κλάμα από την χαρά της! Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στο έπαθλο επικοινωνίας!

Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Survivor All Star spoiler νικητής πρώτης ασυλίας
Survivor All Star spoiler νικητής πρώτης ασυλίας

Το Athensmagazine.gr ωστόσο σας έχει από νωρίς spoiler για τον αγώνα της πρώτης ασυλίας. Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους για ακόμη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές μας, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι οι Κόκκινοι, οι οποίοι θα επικρατήσουν και στα δύο παιχνίδια! Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατί σε λίγο θα σας έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση!

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με το Survivor All Star: «Κλείστε το δεν θέλω να δω άλλο...»

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Μουτσινάς με όσα άκουσε στο Survivor All Star από μερικούς παίκτες και ζήτησε να κλείσουν το απόσπασμα καθώς δεν ήθελε να δει άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor και τα όσα είπαν στην συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας κι η Μελίνα Μεταξά σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του.

«Λιποτακτείς; Τι μπούρδες είναι αυτές. Να προσέχουμε λίγο τα λόγια μας. Άκου εκεί λιποτακτείς από ένα ριάλιτι, δεν μπορώ. Κλείστε το δεν θέλω να δω άλλο, δεν μπορώ να μπω άλλο σε αυτή την τρέλα. Όλο αυτό είναι παράλογο, τι λέξεις είναι αυτές;

Οι άνθρωποι εκεί ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Είναι δυνατόν να μείνει ενώ δεν θέλει;» είπε εκνευρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share