Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 04/05 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

4 Μαΐου 2023 08:51
Survivor All Star spoiler 04/05 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 04/05: Μάχη για την παραμονή τους στο Survivor All Star έδωσαν στην ψηφοφορία της εβδομάδας τέσσερις παίκτες ώστε να προκύψει εκείνος που θα αποχωρήσει!

Μπορεί αρχικά οι υποψήφιοι να ήταν πέντε, όμως η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη άλλαξε τα δεδομένα! Έτσι στην κάλπη αντί για πέντε παίκτες μπήκαν τέσσερις, ενώ η αποχώρηση της εβδομάδας θα είναι ανδρική υπόθεση καθώς στην κάλπη τοποθετήθηκαν τέσσερις άνδρες!

Ποιοι είναι αυτοί; Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου από τους Μαχητές καθώς και οι Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Κόρομι από την ομάδα των Διασήμων! Ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ!

Survivor All Star spoiler 04/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor All Star spoiler 04/05 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα!

Μπορεί δεδομένο spoiler να μην έχουμε ακόμα όμως τα πράγματα λίγο πολύ είναι δεδομένο. Ξεκάθαρο φαβορί με δεδομένο θέση στο Survivor All Star δεν υπάρχει αφού μέχρι και ο Σπύρος Μαρτίκας που έχει παραμείνει αρκετές φορές μέσα από ψηφοφορία έχει αρχίσει να πέφτει στις ψηφοφορίες.

Προσωπική εκτίμηση είναι πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι... κόκκινος με ξεκάθαρο φαβορί τον Γιώργο Κόρομι! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και μόλις έχουμε το δεδομένο Survivor All Star Spoiler της αποχώρησης θα σας το μεταφέρουμε! Υπομονή λίγα λεπτά ακόμα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share