Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένος μετά το Survivor All Star ο Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το… ταξιδάκι για δύο με την Ιλένια Ουίλιαμς που τους «πρόδωσε»

Είναι καλύτερα από ποτέ και δεν το κρύβουν

30 Απριλίου 2023 17:41
Τρελά ερωτευμένος μετά το Survivor All Star ο Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το… ταξιδάκι για δύο με την Ιλένια Ουίλιαμς που τους «πρόδωσε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια του Survivor All Star, έστω κι αν έχει πραγματοποιήσει δυνατές αποκαλύψεις για την παραγωγή, ζώντας πια τον έρωτά του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, οι δυο τους βρέθηκαν στην Κίμωλο αυτές τις μέρες σε ρομαντικό ταξιδάκι, στο μέρος όπου περνά τα περισσότερα καλοκαίρια της η τραγουδίστρια και στο οποίο θέλησε να ξεναγήσει τον καλό της απ' ότι φαίνεται.

Οι φωτογραφίες τους, λοιπόν, από το νησί δεν έλειψαν από τα social media τους και παρόλο που δεν έχουν αναρτήσει καμία με τα πρόσωπά τους, το ότι βρίσκονται στα ίδια μέρη την ίδια στιγμή, σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Survivor All Star: «Σεισμός» με τις καταγγελίες Αναγνωστόπουλου - «Βρίζουν σπίτια παικτών, τους λένε να ψοφήσουν και ο Ατζούν είναι ενήμερος...»

Το Survivor All Star συνεχίζεται με εξελίξεις, που κρατούν σε αγωνία το τηλεοπτικό κοινό, με τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη να αποβάλλονται, ωστόσο οι αποκαλύψεις από παίκτες, που βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε πέρασαν φέτος από το ριάλιτι είτε όχι, δε σταματούν.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ειδικά, έχει... σηκώσει το λάβαρο εναντίον της παραγωγής και του Ατζούν Ιλιτζαλί με τρομερές καταγγελίες, προχωρώντας σε καινούργιες αναφορικά με το πώς συμπεριφέρονται, εν γνώσει του, οι εργαζόμενοι της εταιρείας του στους παίκτες, χωρίς μάλιστα εκείνοι να έχουν δικαίωμα αντίδρασης.

«Ας διώξουν & άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε ‘πάρτε τον πουλο’ κ αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι & στην οικογένεια τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια & οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του», κατήγγειλε ο «πειρατής».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share