Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Γλέντησε Ατζούν και Λιανό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - «Βγάλτε τη ρήτρα των 150.000 ευρώ κι ελάτε να τα πούμε...»

Τους προκάλεσε ανοικτά να συζητήσουν οι μισθοφόροι

12 Απριλίου 2023 10:21
Survivor All Star: Γλέντησε Ατζούν και Λιανό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - «Βγάλτε τη ρήτρα των 150.000 ευρώ κι ελάτε να τα πούμε...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει προκαλέσει αναταράξεις με τη στάση του μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, με τον ίδιο να σχολιάζει τις αποβολές που βλέπουμε στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος συμμετείχε σε space στο Twitter σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ριάλιτι με πολύ σκληρή γλώσσα, προκαλώντας σε αντιπαράθεση με όλους τους παίκτες, του Ατζούν Ιλιτζαλί και Γιώργο Λιανό.

Survivor All Star: Η πρόκληση του μισθοφόρου στην παραγωγή

«Μπροστά μου δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να έχει γίνει. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εύκολο γίνεται σε αυτό το παιχνίδι που πήγα φέτος. Αυτό το παιχνίδι που πήγα το ’17 ήταν άλλο παιχνίδι.

Δεν είναι ωραία όλα αυτά που βγαίνουν. Κακό κάνει στους παίκτες πιο πολύ, είναι σαν να τους ξεφτιλίζουν. Κι εγώ αν καθόμουν και πείναγα παραπάνω, θα έτρωγα κι εγώ από τα σκουπίδια. Δεν είναι ωραίο να τρώω όμως από τα σκουπίδια και να με βγάζουν βίντεο. Είναι προσβλητικό, εμένα δεν μου αρέσει», ανέφερε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ό,τι είχα να πω, το έχω πει και μέσα και έξω. Όποτε θέλει η παραγωγή, να μας βγάλει την ρήτρα των 150 χιλιάδων, θυμάμαι ακριβώς πόσο λέει στο συμβόλαιο, να μαζευτούμε σε live εκπομπή, στον Μουτσινά, στην Φαίη Σκορδά, και να κάτσουμε να τα συζητήσουμε. Όχι να βγαίνει ένας εκπρόσωπος τύπου δικός τους και να λέει αυτά που θέλει και να κατακεραυνώνει παίκτες. Ποιοι παίκτες φταίνε;

Για τα βίντεο που διέρρευσαν με τους παίκτες να τρώνε αποφάγια από τους κάδους: «Άμα η παραγωγή σου αφήνει τα σκουπίδια με το φαγητό κι εγώ θα πάρω τη σακούλα και θα τη σκίσω.

Δεν πρέπει να είναι εκεί η σακούλα. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν έχουν διαρρεύσει βίντεο από το ’17; Γιατί δεν υπάρχουν! Τότε δεν έπαιρναν 900 ευρώ οι δημοσιογράφοι, παίρνανε 1500-1700 ευρώ. Ποιος δίνει τα spoilers ρε παιδιά; Οι παίκτες πάλι; Γιατί δεν μας απάντησε εμάς ο εκπρόσωπος Τύπου της Ατζούν Media; Γιατί τώρα νευριάζω κι εγώ, έτσι;» σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Survivor All Star: "Βόμβες" Γιώργου Λιανού: «Από την Ελλάδα πληρώνουν τους locals για να... Αν δεν πάρει 300 ευρώ...» - Όσα αποκάλυψε για τις παρασκηνιακές συμφωνίες με τα λεφτά και το φαγητό

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις εξελίξεις στα παρασκήνια του ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα αναφέρθηκε τόσο για το θέμα της Αφροδίτης όσο και για εκείνους που πιάστηκαν με φωτογραφίες και βίντεο να τρώνε από τα σκουπίδια.

Την ιδια στιγμή, ακόμη μία εβδομάδα περνά για το Survivor All Star, με την αποχώρηση να αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα από τις προηγούμενες λόγω των Αγίων ημερών, τις οποίες εσχάτως διανύουμε.

«Έχουμε αποδεικτικά…» - «Λες να πήγαν μόνοι τους να βγάλουν τη Σκαφίδα; Δεν το κάνει αν δεν πάρει 200-300 ευρώ ο local…»

«Θεωρώ τραγικό που βγήκε αυτό το βίντεο. Κι εγώ να το είχα στην κατοχή μου και να ήθελα να βλάψω το πρόγραμμα και τους παίκτες, δε θα το έβγαζα, είναι ακραίο. Θεωρώ ακραίο να χρησιμοποιείς ό,τι έχεις στα χέρια σου. Θα πρέπει να σεβαστούμε κάποιες καταστάσεις».

«Είναι μπούρδες όσοι λένε ότι η παραγωγή έχασε τον έλεγχο φέτος. Έχουμε αποδεικτικά ότι κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους locals για να εκθέτουν τους παίκτες. Πώς θα γίνει αλλιώς αυτό… Λες να πήγαν μόνοι τους να βγάλουν τη Σκαφίδα; Δεν το κάνει αν δεν πάρει 200-300 ευρώ ο λόκαλ…».

«Οι παίκτες είχαν συμφωνήσει με την παραγωγή να αποβάλλονται αν πιαστούν να κλέβουν οργανωμένα ή να επικοινωνούν. Όταν ο Ατζούν τους έριξε το μπαλάκι όλοι πετάχτηκαν και είπαν “αποβολή”. Μη σας πως ποιοι ήταν…».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share