Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Σεισμός» με τις καταγγελίες Αναγνωστόπουλου - «Βρίζουν σπίτια παικτών, τους λένε να ψοφήσουν και ο Ατζούν είναι ενήμερος...»

Νέες φοβερές αποκαλύψεις του «πειρατή»

28 Μαρτίου 2023 08:02
Survivor All Star: «Σεισμός» με τις καταγγελίες Αναγνωστόπουλου - «Βρίζουν σπίτια παικτών, τους λένε να ψοφήσουν και ο Ατζούν είναι ενήμερος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star συνεχίζεται με εξελίξεις, που κρατούν σε αγωνία το τηλεοπτικό κοινό, με τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη να αποβάλλονται, ωστόσο οι αποκαλύψεις από παίκτες, που βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε πέρασαν φέτος από το ριάλιτι είτε όχι, δε σταματούν.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ειδικά, έχει... σηκώσει το λάβαρο εναντίον της παραγωγής και του Ατζούν Ιλιτζαλί με τρομερές καταγγελίες, προχωρώντας σε καινούργιες αναφορικά με το πώς συμπεριφέρονται, εν γνώσει του, οι εργαζόμενοι της εταιρείας του στους παίκτες, χωρίς μάλιστα εκείνοι να έχουν δικαίωμα αντίδρασης.

«Ας διώξουν & άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε ‘πάρτε τον πουλο’ κ αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι & στην οικογένεια τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια & οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του», κατήγγειλε ο «πειρατής».

«Queen Ria! Νικήτρια του Survivor All Star! Θα σε πάμε Γαλάτσι»: Αποθέωση στο Twitter για τον σίφουνα Ρία Κολοβού!

Survivor All Star: Την απόλυτη αποθέωση για τις επιδόσεις και την συνεχή βελτίωση γνώρισε η Ρία Κολοβού στο Twitter, στο πρόσωπο της οποίας πολλοί βλέπουν την μεγάλη έκπληξη του ριάλιτι και πως μπορούν να την φτάσουν μέχρι και το Γαλάτσι!

Η Ρία Κολοβού την Δευτέρα (27/03) κατάφερε να πετύχει το δύο στα δύο, απέναντι σε πολύ δυνατές αντιπάλους της, όμως οι νίκες αυτές δεν ήταν αρκετές για να φέρει την ασυλία στην μπλε ομάδα! Ωστόσο το Twitter υποκλίθηκε στην Ρία Κολοβού, την οποία βλέπουν για... νικήτρια στην φετινή παρωδία του Survivor All Star!

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share