Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Μου ρίχνετε λάσπη...» - «Ξεσπάθωσε» ο Νικόλας Αγόρου με τους συμπαίκτες του (video)

Για «λασπολογία» έκανε λόγο ο παίκτης των Μπλε μετά την ανάδειξή του ως υποψηφίου προς αποχώρηση

25 Απριλίου 2023 22:03
Survivor All Star: «Μου ρίχνετε λάσπη...» - «Ξεσπάθωσε» ο Νικόλας Αγόρου με τους συμπαίκτες του (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Για την ψήφιση του ως υποψηφίου προς αποχώρηση και την λάσπη που ρίχνουν μερικοί προς το πρόσωπό του, έκανε λόγο στο ξεκίνημα του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star ο Νικόλας Αγόρου. Με την ευκαιρία, δείτε την στιγμή που παρ'ολίγον να πιαστούν στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης των Μπλε αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες και των δύο ομάδων ακολουθούν μια συγκεκριμένη πολιτική για να εκτοπίσουν από το παιχνίδι ισχυρούς παίκτες.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση του Νικόλα Αγόρου:

Survivor All Star: «Μας έβαλαν να κοιμηθούμε στα βρεγμένα» - Άρχισαν τα παράπονα της συμβίωσης Μπλε και Κόκκινων (video)

Survivor All Star: Άλλο ένα επεισόδιο Survivor All Star ξεκίνησε με τα παράπονα να μην λείπουν από τους παίκτες των δύο ομάδων. Με την ευκαιρία, δείτε τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι εξέφρασαν παράπονα για την αντιμέτωπιση τους από τους Μπλε που τους υποδέχτηκαν κάθε άλλο παρά ως καλοί οικοδεσπότες, αφού ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψαν ότι τους έβαλαν να κοιμηθούν στο σημείο της καλύβας που βρέχεται κρατώντας για εκείνους το στεγνό σημείο.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος μίλησε μπροστά στις κάμερες χαρακτηρίζοντάς αυτή την κατάσταση ανεπίτρεπτη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share