Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Σε άσχημη κατάσταση ο Τάκης Καραγκούνιας - «Μου έχουν βγει κάποια... feelings»

«Είμαι ψυχολογικά χάλια Γιώργο και το δείχνω...»

23 Μαρτίου 2023 23:13
Survivor All Star: Σε άσχημη κατάσταση ο Τάκης Καραγκούνιας - «Μου έχουν βγει κάποια... feelings»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αναστάτωση βρίσκεται ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τον μεγάλο καβγά του με τον Ηλία Γκότση. Ο παίκτης στην αρχή του επεισοδίου ήταν ανήσυχος ενώ λίγο πριν το αγώνισμα μιλώντας στον Γιώργο Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως είναι χάλια ψυχολογικά και όλο αυτό έχει επιδράσει άσχημα στην επίδοσή του αγωνιστικά.

«Είμαι ψυχολογικά χάλια Γιώργο και το δείχνω και στους αγώνες αυτό. Με τη συμπεριφορά που δείχνουν έτσι, μου έχουν βγει και μένα κάποια feelings λίγο έντονα και αντιδρώ» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τότε ο Γιώργος Ασημακόπουλος του είπε: «Τι σου έλεγα στο ποτάμι; “Ηρέμησε, μην μιλάς”» με τον ίδιο να του απαντά: «Δεν μπορώ, με αυτά που μου κάνουν δεν μπορώ».

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 23/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή με την αποχώρηση της Νικόλ! Αυτός ο παίκτης φεύγει τελικά!

Survivor All Star - Ανελέητα «βέλη» Ρίας Κολοβού κατά Καραγκούνια: «Με αυτή τα έχει βάλει τώρα, έχει βαρεθεί όλη η ομάδα»

Survivor All Star: Κατά την έναρξη του αποψινού επεισοδίου (23/3) ο Τάκης Καραγκούνιας για άλλη μια φορά ήταν θέμα συζήτησης.

Η Ρία Κολοβού «τα έβαλε» μαζί του με αφορμή τα όσα έχει πει σε προσωπικές του συνεντεύξεις για την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία τον κρυφάκουσε!

«Χθες ο Τάκης πάλι είπε τα δικά του, κάποιος τον κρυφάκουγε, αυτή τη φορά ήταν η Εύη. Είναι η περίοδος που τα έχει βάλει με την Εύη. Έχουμε κουραστεί και το γυναικείο κομμάτι να δέχεται τις επιθέσεις του Τάκη, έχει βαρεθεί και όλη η ομάδα να ακούει έναν Τάκη να ωρύεται! Έχουμε αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος και νομίζω ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα σε μια ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ρία Κολοβού στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share