Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 24/2: Θρίλερ στην αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου! Η ελάχιστη διαφορά που τον έδιωξε από τον Άγιο Δομίνικο και το «μπαμ» με τον πρώτο σε ψήφους

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Φεβρουαρίου 2023 07:45
Survivor All Star spoiler 24/2: Θρίλερ στην αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου! Η ελάχιστη διαφορά που τον έδιωξε από τον Άγιο Δομίνικο και το «μπαμ» με τον πρώτο σε ψήφους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Στην κορύφωσή του έφτασε χθες (23/2) το βράδυ το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο τελικά να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από ουκ ολίγες υποψηφιότητες.

Ο ζαχαροπλάστης ήταν, άλλωστε, και ο πρώτος που υποδείχθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση, με την ομάδα των Διασήμων να καταφέρνει τελικά, μετά την νίκη της στον αγώνα επάθλου, να απομακρύνει έναν παίκτη, που αγωνιστικά δεν έφερνε πολλά, αν και όπως πάντα ήταν χρησιμότατος στις δουλειές της καλύβας.

Survivor All Star: Η μικρή διαφορά που έδιωξε τον Κώστα από το νησί

Ο ίδιος ήταν υποψήφιος με τη Μελίνα Μεταξά, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κόρομι, με την ψηφοφορία τελικά να εξελίσσεται σε ένα πραγματικό θρίλερ. Η διαφορά, άλλωστε, του τελευταίου Παπαδόπουλου από τον προτελευταίο ήταν αρκετά μικρή σε ψήφους, ωστόσο δεν χωρά η αμφισβήτηση για την αποχώρησή του.

Εντυπωσιακό, πάντως, είναι το ποιος κατέλαβε την πρωτιά, με τη Αφροδίτη Σκαφίδα να βρίσκεται στην κορυφή με 33%, με τη Μελίνα να ακολουθεί από την πλευρά του με 30%. Το μεγάλο ντέρμπι έγινε ανάμεσα σε «Κόρο» και Κώστα, με τον πρώτο να έχει 19% έναντι 18% του Παπαδόπουλου, με τις ψήφους να απέχουν κατά πολύ λίγες, με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγο... αλαλούμ στην καταμέτρηση.

Survivor All Star: Ποιος Τάκης, ποια Ελευθερία και ποιος Μάριος; Το Twitter αποθέωσε τον... έρωτα του Γκότση με τον Μπόγδανο

Το Survivor All Star φτάνει στην κορύφωσή του για αυτή την εβδομάδα, με το έπαθλο φαγητού να ακολουθείται από τη στιγμή της αποχώρησης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πάντως, έχουμε δει... πολλά ειδύλλια, που είτε έχουν συμβεί είτε αποτελούν διακαείς πόθους, όπως του Τάκη με την Ελευθερία, ωστόσο ένας ακόμη... έρωτας είναι αυτός ανάμεσα σε Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο.

Το Twitter έχει προσέξει την φιλία τους και την επεσήμανε μέσα από μια φωτογραφία, όπου ο τραγουδιστής αγκαλιάζει σφιχτά τον νικητή του δεύτερου κύκλου, με τις αντιδράσεις να είναι δεκάδες μπροστά σε αυτό το θέαμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share