Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor All Star spoiler 14/2: Στο πόδι οι δύο παραλίες! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

14 Φεβρουαρίου 2023 08:13
Survivor All Star spoiler 14/2: Στο πόδι οι δύο παραλίες! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Φτάνουμε για ακόμη μια φορά στο κρίσιμο σημείο της εβδομάδας, εκεί όπου πρόκειται να γίνει γνωστό το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor All Star, μαζεύοντας τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα σε λίγες μέρες.

Το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις δύο παραλίες να είναι σε έναν... αναβρασμό μετά τις δύο πρώτες ασυλίες της εβδομάδας. Αυτές, βέβαια, ανέδειξαν και τρεις υποψήφιους από την μπλε ομάδα, καθώς η κόκκινη ήταν εκείνη, που θριάμβευσε, μετρώντας 17 νίκες σε 23 αγωνίσματα.

Survivor All Star: Οι νικητές της τρίτης ασυλίας της εβδομάδας

Πολλά, βέβαια, κρίνονται στην τρίτη ασυλία της εβδομάδας, όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Οι Μαχητές δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χρειαστεί να αναδείξουν και τέταρτο υποψήφιο, βάζοντας και τους Διάσημους στο παιχνίδι, κάτι που οι τελευταίοι θα επιθυμούσαν σε κάθε περίπτωση να αποφύγουν.

Όλα αυτά, φυσικά, θα γίνουν σε έναν πολύ σκληρό στίβο μάχης, που έχει ως κυρίαρχο το υδάτινο στοιχείο με πλειάδα εμποδίων, που πρέπει οι παίκτες να περάσουν. Ποιος, όμως, θα καταφέρει να επικρατήσει στην αναμέτρηση αυτή, σε ένα νέο επεισόδιο όπου θα επικρατήσει χάος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές παίρνουν μια ανάσα και νικούν αυτή την φορά. Αυτό σημαίνει, ότι οι Διάσημοι θα χρειαστεί να ψηφίσουν και να αναδείξουν το μοναδικό τους υποψήφιο δίπλα στους τρεις της μπλε ομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share