Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 14/2: Χάος με τους Μαχητές να κάνουν επίθεση στον Κρις και τους Διάσημους στη Μελίνα - Μετωπική Μαρτίκα και Καραγκούνια!

Κανονικό... χάος με τις δύο ομάδες να μην κρύβουν τις προτιμήσεις τους!

14 Φεβρουαρίου 2023 07:36
Survivor All Star trailer 14/2: Χάος με τους Μαχητές να κάνουν επίθεση στον Κρις και τους Διάσημους στη Μελίνα - Μετωπική Μαρτίκα και Καραγκούνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Τρομερές είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να δείχνουν μόνοι τους, ουσιαστικά, το ποιος θέλουν περισσότερο να μείνει και ποιος να φύγει από το παιχνίδι.

Οι υποψηφιότητες, άλλωστε, έχουν «κλειδώσει» στο μεγαλύτερο μέρος τους, με την μπλε ομάδα να έχει ήδη προσφέρει τρεις παίκτες, τον Κρις Σταμούλη, τη Μελίνα Μεταξά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, αν και οι περισσότεροι παίκτες της θέλουν εκτός ριάλιτι τον πρώτο.

Survivor All Star trailer: Κανονικό... χάος Μαχητών-Διασήμων και η κόντρα που όλοι περιμέναμε

Όλοι οι παίκτες των Μαχητών ρίχνουν τα «πυρά» τους για την κακή του αγωνιστική επίδοση και ο Κρις απαντά, λέγοντας πως τους ενοχλούν οι αλήθειες του. Οι δε Διάσημοι μάλλον προτιμούν εκτός τη Μελίνα, κάτι που φαίνεται από τις «μπηχτές» που αφήνει ο Νίκος Μπάρτζης λίγο μετά στο συμβούλιο του νησιού, με την αντίπαλό του όμως να τον βάζει στη θέση του.

Ενδιάμεσα, βέβαια, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνισμα σε υδάτινο στίβο, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια να έρχονται αντιμέτωποι σε... μετωπική ανάμεσά τους, καθώς ο πρώτος αναφέρει ένα λάθος του αντιπάλου του σε ματσάρισμα και ο δεύτερος έρχεται να το παραδεχθεί, προτού όμως «ξεσπάσει» εν συνεχεία.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star spoiler 13/02: Αποχωρεί οικειοθελώς η Μελίνα Μεταξά; Ραγδαίες εξελίξεις!

Survivor All Star Spoiler 13/02: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και το μέλλον της Μελίνας Μεταξά σ' αυτό!

Από την αρχή του παιχνιδίου μέχρι και σήμερα η Κύπρια παίκτρια έχει τραυματιστεί αρκετές φορές, ενώ ο νέος της τραυματισμός κρίνεται από την ομάδα της (κι όχι μόνο) αρκετά σοβαρός με αποτέλεσμα οι Μαχητές να την βγάζουν στον τάκο καθώς πιστεούν ότι για μεγάλο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι συμπαίκτες της θα επιδιώξουν να την διώξουν ως εύκολο στόχο.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Μπάρτζης, από την ομάδα των Διασήμων, θα την πιέσει από την πλευρά του να αποχωρήσει οικειοθελώς, όπως έκανε και ο ίδιος το 2021 όταν είχε πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι. Όλα δείχνουν πως η Μελίνα Μεταξά θα πιεστεί για να αποχωρήσει ενώ σήμερα οι συμπαίκτες της αναμένεται να την βγάλουν και υποψήφια προς αποχώρηση, αφού για ακόμα μια μέρα θα χάσουν την ασυλία.

Προς το παρόν ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς δεν υπάρχει όμως δεν αποκλείεται η ίδια να ζητήσει από το τηλεοπτικό κοινό να μην την ψηφίσει, αφού βλέπει και η ίδια ότι τίποτα δεν μπορεί να την κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Survivor All Star. Οι επόμενες ώρες σίγουρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της Κύπριας αθλήτριας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ:

Για περισσότερα Survivor Spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share