Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 12/02: «Τι είναι αυτοί; Νομίζουν οτι με έχουν για...» - Χαμός ανάμεσα σε Μαρτίκα, Παπαδόπουλο, Μπάρτζη και Στραυρούλα (Video)

Αναβρασμός στο συμβούλιο!

12 Φεβρουαρίου 2023 07:22
Survivor All Star trailer 12/02: «Τι είναι αυτοί; Νομίζουν οτι με έχουν για...» - Χαμός ανάμεσα σε Μαρτίκα, Παπαδόπουλο, Μπάρτζη και Στραυρούλα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 12/02: Πρώτο αγώνισμα ασυλίας έχουμε σήμερα Κυριακή 12/02 και όπως βλέπουμε από το trailer ακόμα ένα συνταρακτικό επεισόδιο αναμένουμε να δούμε στο Survivor All Star, με τα «μαχαίρια» να βγαίνουν ανάμεσα σε Μαρτίκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκο Μπάρτζη με «μήλον της έριδος» να είναι ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος με τον ίδιο να ξεσπαθώνει λέγοντας: «Τι είναι αυτοί; Νομίζουν οτι με έχουν για πέταμα!».Επίσης, ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (12/02) trailer του Survivor All Star:

Survivor All Star: «Έκαψε» τον Βασάλο ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος - «Έχει έρθει κοντά με την...»

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το Survivor All Star, πραγματοποιώντας τις πρώτες του δηλώσεις, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο ίδιος δεν παρέμεινε για πολύ μεγάλο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο άφησε το στίγμα του. Όπως κάθε παίκτης που αποχωρεί, λοιπόν, από το παιχνίδι, πέρα από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο , όλοι παραχωρούν μία συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, μιλώντας για την εμπειρία τους, τους συμπαίκτες τους, αλλά και για τις ίντριγκες που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Εκείνος δεν έμεινε τόσο σε όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, ούτε και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα. Αντιθέτως, σχολίασε πολύ έντονα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και φαίνεται πως οι δυο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, επομένως το "κράξιμο" δεν το γλίτωσε ο τελευταίος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου

«Σαν να το ένιωθα», είπε αρχικά για την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός του και συμπλήρωσε για το γεγονός πως έφαγε ωμό Σαλάχι: «Ψαράς είμαι, γκουρμεδιά το λέω εγώ».

«Όλοι με πλησίασαν, κανένας δεν θέλει να φεύγει κάποιος δικός τους», πρόσθεσε έπειτα για την συμπεριφορά των συμπαικτών του εκείνα τα λεπτά, ενώ αναφέρθηκε και στο πως είναι μερικοί πίσω από τις κάμερες: «Πώς παίζεται το παιχνίδι "μία νύχτα στο Παλέρμο", ακριβώς αυτό το πράγμα. Είμαστε μεταξύ μας όλοι, αλλά και λιγάκι όλοι χώρια. Υπάρχει πείνα, ανταγωνισμός είναι αντίξοες συνθήκες, ο Τάκης Ροχάλιζε κάθε βράδυ τον είχα στο αυτί μου».

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, επισήμανε: «Ο Βασάλος ήταν λιγάκι προκατειλημμένος δεν ξέρω αν είναι έτσι και στην προσωπική του ζωή, καυστικός. Προτιμάει να κοντά με κάποιον σαν τον Τάκη. Γιατί να με νοιάζει αυτό; Τον βλέπω να είναι κοντά με τον Τάκη και την Μαριαλένα. Τότε εγώ γιατί να θέλω να είμαι κοντά του, με έναν άνθρωπο που μου λέει να ψηφίσω την Μαριαλένα που είναι κολλητή του;»

Και δήλωσε: «Δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Η τουαλέτα που ήταν δίπλα μας δεν ήταν δικιά μας και έλεγε πράγματα από το μυαλό του».

«Το τίποτα το κάνει τεράστιο, μετά του περνάει και λέει θα γίνεται το δικό μου», εξήγησε και κατέληξε για το γεγονός πως ο ίδιος με την Μαριαλένα συναντήθηκαν το βράδυ στο δάσος κρυφά: «Ο Κωνσταντίνος με τον Τάκη και την Μαριαλένα είναι κολλητοί, το τι κάνουν δεν με αφορά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share